Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami betegség nálam,hogy ennyi emberbe szerelmes vagyok ?
Kb 3 ember van ,most jelenleg a fejemben,úgy érzem mindegyiket szeretem,ha választanom kellene,akkor nem tudnék.
Mindenkit szeretni akarok.
Már kikészülök ettől,félek több emberrel is beszélgetni,ismerkedni,mert csak gyarapítanám a számot.
Gondolom ez nem normális,mit tegyek?
3 különböző személyiség. Gondolkozz el, hogy miért?
Befelé forduló? Nem lehet hogy meg akarod menteni? Hogy az áldozatot látod benne?
Művelt? Felnézel rá? Tetszik, hogy intelligens? Te is az vagy hozzá? Tudsz tőle tanulni?
Lázadó? Mi tetszik, a felfogása? Mennyire lázad? Egyetértessz vele? Stb.
Ezeket tedd fel magadnak vagy hasonlóakat, és gondolkozz.
25vagyok,szóval nem vagyok már tinédzser.
Igen ha összegyúrhatnám ,az lenne a legjobb,én nem ismerek ilyet🙂
De. 25 évesen még az vagy :)
De jó értelemben mondom.
Voltam én is így. Igaz 14 éves koromtól kb 17 éves koromig folyamatosan szerelmes voltam, nem volt szünet.
Talán szeretetre vágysz. Aztán így éled meg a szerelem érzését, a "kötődést". Tudod, szerintem nem baj. Miért ne tetszhetne egyszerre akár 10 ember? Szabad vagy! :) 25 évesen nem vagy túl koros, én 33 évesen is nagyon tudok ábrándozni! Régen azt gondoltam, 40 évesen mekkora komolyak az emberek. Hát ahogy idősödök, rájövök hogy hát nem... Vagy én nem...? :D Na, szóval szerintem semmi baj veled nyugi. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!