Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Volt hogy beleszerettetek olyanba aki korban lanyotok lehetett volna? Mi lett koztetek?
18 évvel volt fiatalabb volt, igen megesett.
De ahhoz 20 évesen kellett volna gyereket csinálnom...
Volt, nem is egyszer.
Vonzott a fiatalsága és teste, 19 év korkülönbség. Szex nagyon jó volt, olyan bevállalós barátnő soha nem volt még mint ő. A probléma azzal volt, hogy nem voltunk azonos hullámhosszon, ő szeretett az én ismerősi körömmel szórakozni, de az ő barátai nem fogadtak el engem.
Ami működött és hosszan tartott, ott "csak" 13 év korkülönbség volt. Ott nem volt semmilyen probléma mindaddig amíg meg nem csalt egy másik férfival akit ráadásul még ismertem is.
Ez egy érdekes kérdés. Az a helyzet, hogy bizonyos okokból kifolyólag nekem kimaradtak a nők az életemből. Ahogyan haladt az idő, általában jellemző volt az, hogy nálam jóval fiatalabbak tetszettek, és ez ma is így van. De nyilván a fentebb említettek miatt ezek plátói érzelmek. Ahogyan belegondolok, azok közül akik igazán tetszettek, a nagy részüknek még a nevét sem tudom. Volt egy olyan is, ez egy kivétel volt, akivel sikerült beszélgetni, és finoman tudattam is vele hogy mit érzek iránta, de elutasított. Bár ez nem tartozik a kérdéshez, csak a teljesség kedvéért írom le, hogy akadtak olyanok is, akik
korban közel állnak hozzám, velük is ismerkedtem annak idején, de valahogy ők kinézetre nem fogtak meg annyira, hozzáteszem hogy nem azért mert korban közel állnak hozzám. Akkor még ők is nyilván jóval fiatalabbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!