Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartó nős férfiak - volt már, hogy beleszerettetek a szeretőbe?
A mi viszonyunk 7 hónapja tart, és eddig minden jól alakult. Érzelmekről nem beszéltünk eddig, de azt azért lehetett érezni, hogy kötődünk egymáshoz, egyre jobban. Múlt héten azt mondta nekem, hogy szeret engem, ezt most mondta először. És mintha magát is meglepte volna ezzel, azóta eltűnt, és nem jelentkezik, mint akit a föld nyelt el. Aki volt már ilyen helyzetben, ez most mégis mi a fenét jelent? Ennyi volt, és eltűnt szó nélkül? Vagy csak gondolkozik? Tudom, hogy ismeretlenül nehéz találgatni, de hátha valaki volt már hasonló kapcsolatban. Nők és férfiak válasza is érdekel, már akik érdemben tudnak válaszolni, nem csak fröcsögni. Arra most nincs szükségem, köszönöm.
36N/42F
Álmodozz csak.
Nem ér rá érzelmileg, ebben az időszakban, ezt tudta, ezért hídalta át a szerelmi vallomással. Nyugi, Karácsony után jelentkezni fog.
Azért tűnt el, mert közeledik a karácsony. Fát díszít, ajándékot válogat az asszonynak és a gyerekeknek, sütnek-főznek, rokont látogatnak.
Januárban majd előkerül.
Neked van családod? Gyerek? Férj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!