Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt tartó nős férfiak - volt már, hogy beleszerettetek a szeretőbe?
A mi viszonyunk 7 hónapja tart, és eddig minden jól alakult. Érzelmekről nem beszéltünk eddig, de azt azért lehetett érezni, hogy kötődünk egymáshoz, egyre jobban. Múlt héten azt mondta nekem, hogy szeret engem, ezt most mondta először. És mintha magát is meglepte volna ezzel, azóta eltűnt, és nem jelentkezik, mint akit a föld nyelt el. Aki volt már ilyen helyzetben, ez most mégis mi a fenét jelent? Ennyi volt, és eltűnt szó nélkül? Vagy csak gondolkozik? Tudom, hogy ismeretlenül nehéz találgatni, de hátha valaki volt már hasonló kapcsolatban. Nők és férfiak válasza is érdekel, már akik érdemben tudnak válaszolni, nem csak fröcsögni. Arra most nincs szükségem, köszönöm.
36N/42F
Talán az én helyzetem megnyugtat picit. Nincs válaszom a kérdésedre, csak a saját történetem hoztam.
Nő (1) egyetemi tanárom felesége, 29 vagy 30 éves, nem tudom fejből. Gólyatáborban láttuk egymást először, tanbával jött ismerkedni a kicsikkel. Lényeg, hogy elvállalt tanítványának, angolból korrepetált. Az ura meg négy egyetemi évem alatt minden félévben tanított kül dolgokat, amúgy jó előadásai voltak. Másodéves voltam, amikor először lefeküdtünk náluk, nagyon izgultam, hogy rajtakap a férje. :’D Aztán ilyen szexkapcsolat jelleggel ment a dolog.
Nő (2) jelenlegi párom. Mindig is vonzottak az önbizalomhiányos csajok, ő a negyedik ilyen barátnőm, akivel konkrét céllal jöttem össze. Különleges, értelmes, aranyos, szép, de nem ez a lényeg, hanem hogy az egyetemre frissen kikerült, naív kislány archetípusa. Szűz volt 20 évesen. Festeget egész jól, meg ilyenek. El tudod képzelni. Kifejezett célom vele, hogy kivirágoztassam. Értékes embernek tartom és bár nem bírok jelenleg még komoly partnerként tekinteni rá és sanszosnak tartom, hogy egy-két év és szakítunk, de addigra egy erős, belülről jövő, tőlem független önbizalmat akarok fölépíteni benne. Meg akarom tanítani egy csomó dologra, hogy életképesebb legyen és ne kallódjon úgy el, mint a korosztálya szokott. Még főzni is tőlem tanul. :D Csomó mindenbe én vezet(t)em be. Öt hónapja vagyunk együtt.
Nő (3) volt munkatársam diákmunkán 3 éve, azóta szexkapcsolatban vagyunk és kb ő a legjobb barátom. Meg járt is egy évet a másik legjobb barátommal, de ez most mindegy. Mindent megbeszélünk, de szabadok vagyunk. Jól működünk így. Néha tépünk együtt, eljárunk ide-oda, de senki nem tud rólunk úgy. Ő valahol a lelki társam és talán rá kellene úgy tekintenem, de nem megy. Ő ilyen... nagyon komoly lenne, hosszú elköteleződéssel és én sokkal féltékenyebb csávó vagyok annál, minthogy be merjem vállalni, mert ha egyszer szakítanánk, nem bírnám elviselni a tudatot, hogy ő másé lenne utánam. Most így jó. Neki elég csak velem, párommal is kijönnek. Ez így működik. Fura, elb!!!szott, de nem akarok többet írni róla, mert felkavar.
Lényeg, hogy nő (1), legyen Anna, eltalálta december elején, hogy ő velem akar lenni és elválna meg ilyenek. Amikor prezentálta nekem ötletét, kételyeimet kellett kifejeznem felé, mert havonta 1-2x ha jut időm találkozni vele. A szex még mindig nagyon jó, de kicsit para nő, meg nagyon öntudatos, de nem rosszból mondom ezt, csak nehezen alkalmazkodik másokhoz. Pl nyáron is papucsban kell járnom náluk, meg ilyen sz!!!rok. Berögződések, amikhez ragaszkodik. Ja meg jobber és szeret politizálni, én meg pont magasról teszek a témára. Összevesztünk, mondott nagyon csúnya dolgokat, lényegében elhordott mindennek, hogy kihasználom, két órán át ordított velem, hogy tönkreteszem a házasságát, ezt már a végén mondta, majd szexeltünk és kidobott. :D WTF. Mindegy, majd keres. Para nő, pont ezért félek tőle. Ja meg kb két éve lebabázott, de tuti, hogy nem az enyém, csak ez is para. Nemtom. Már inkább nem akarok vele találkozni. Ahogy ezt írom, egyre jobban átgondolom a történteket és áh. Mindegy. A legenda szerint Salamon királynak volt egy gyűrűje, rajta a felirattal: elmúlik.
Ez is el fog, az idő eldönt mindent.
Aztán nő (2), kedves párom, legyen mondjuk Betti, tegnap belőtte, hogy terhes. Nagyot néztem, kérdeztem, hogy lehet, mi a sz!!!r van, erre mondta, hogy csak érdekelte, hogy hogy reagálok. Hát nagyon beparáztam. Kb 15 percen át szivatott. Kegyetlen. Én nagyon jól tudom, mi az a terhességi para, ő így... nem tudom, fura nő, a lányok általában a szüzességük elvesztésekor izgultak, hogy pl olyan kézzel ha magához ér, lehet e baj, ilyenek. Nála ez nem volt. Lényeg, hogy kicsit megharagudtam rá, mert tényleg nagyon hihetően adta elő. Aztán mentünk moziba a Star Wars 9-et nézni, szóval ezt mind a ketten elfelejtettük egy kicsit. Azóta viszont azon bánkódom, hogy nem sérthettem e meg a heves tiltakozásommal és nem bírok aludni. Elég sz!!!rul érzem magam miatta. Holnap vagyis ma majd átbeszélem vele jobban, vagy nem tudom. Mondanom kéne neki, hogy nem miatta, meg ő így nem para, hanem azon paráztam be, hogy túl hamar, honnan lenne pénz meg ilyenek. Nemtom. Agyalok ezen még egy ideig, gyakorira is csak azért jöttem fel, hogy elvonja valami a figyelmem, lehet nem is akkora a baj. Vagy nincs is.
Nő (3), ha már a többieknek is adtam álnevet, legyen ő Sári, jelenleg a konyhában főzi le a kvnk. 5:34 van. Amikor nálam alszik, reggel mindig levisszük a kutyám, sötétben ez jó szokott lenni. Összebújós sétálgatós dolog. Ennél több terünk ritkán van nyílt helyeken. Gondolom tudod, milyen. A barátos dolgok ok, de puszi meg ilyesmi nincs. Néha azért nehéz, főleg, ha sokáig nem látom. Vele annyi a helyzet, hogy újabban egyre féltékenyebb páromra, ami nagyon nem jó. Ő mondja, tudja, hogy nem ok, nem kellene így éreznie, stb. Ezzel nem vagyunk előrébb, nem tudom, mihez kezdjek. Gondolom idővel megoldódik ez is, csak tudod nagyon nehéz arra gondolni, hogy később jobb lesz, amikor ég a talpad.
Közben meg (vissza kell neznem hogy hívtam) Annának az őrültsége is eszembe jutott és azért egy picit rémít a gondolat, hogy nem lesz többet az életemben, mert komolynak tűnt... de rohadtul nem értem a nőket. Mindegy. Rengeteget tanultam tőle és fontossá vált ő is, mert csak a szex miatt nem tartanám vele a kapcsolatot.
Jelenleg itt tartok, kész a kvm, 5:44 van.
Az én életem is káosz, ilyen embereken múlik és sokszor fogalmuk sincs, hogy érzelmileg mennyire sakkban tudnak tartani egy-egy hülyeségükkel. A szerelem ilyen, a párkapcsolat ilyen, hidd el, ha csak az eszemmel dönthetnék, nem szólnék többet nőhöz, de az ember ésszel és szívvel él. Remélem legalább kicsit elterelhettem a gondolataidat a saját bajaidról, talán még valami érdekes gondolatot is találsz ebben.
Szabi voltam. 26F
Én is szerető vagyok, meleg srác aki egy biszex családos apukával van már több mint 2 éve.
Ilyenkor ugye mi sem tudunk találkozni, de telefonon és viberen azért beszélünk, gyakran keres, van hogy camozunk is, az asszony alszik mellette és nekem ír, hogy mennyire kíván, megőrül értem.
Én sem akarom szétszedni őket mi megállapodtunk, hogy barátság extrákkal az egész, néha közös programok és más egyéb.
Most az ünnepek miatt nem tud lelépni szerintem, hagyd meg ezt a párt napot nekik és a családi "szeretetnek", ha már úgy is egész évben a tiéd és rád vágyik :)
Mondd csak kérdező: milyen érzés tudni hogy amikor nem keres akkor az asszonnyal kfél? Azt mondod szereted. Hogy tudod elviselni hogy téged csak használ? Aztán hazamegy a feleségéhez, lehet őt is jól gerincre vágja röviddel azután hogy beléd mártogatta? Vagy fordítva. Az asszonytól jön hozzád.
Komolyan érdekelne hogy lehet az ilyesmit feldolgozni, elfogadni. A tudatot hogy a szerelmem máshoz tartozik. Mást is simogat, szeretget rajtam kívül.
Én nem lennék alkalmas szeretőnek, és együtt maradni sem tudnék azzal aki megcsal(t). Fogalmam sincs hogy lehet ezzel a helyzettel megalkudni.
32/N
Utolsó:
Úgy, hogy valamilyen érzelem van a szerető és a megcsaló közt, de az nem szerelem és nem az a birtoklási vágy amit a megcsalt fél érez :)
"Hogy tudod elviselni hogy téged csak használ? "
Ezt azoktól az asszonyoktól is meg lehet kérdezni, akik nagyon gyakran tudnak arról, hogy a párjuk megcsalja őket mégis ragaszkodnak hozzá, illetve ahhoz, hogy mossák a szennyesét, ételt tegyenek az asztalra, vigyék a háztatást és minden mást. Hidd el, leginkább az ilyen asszonyok vannak kihasználva, mert a szeretői viszonyban le van tisztázva, hogy ez csak a szexről szól semmi másról, így egyik fél sem tartozik a másiknak elszámolással semmilyen téren, és nem is függnek egymástól. Utóbbiban legalább tisztázva van a dolog, és hidd el a megcsaló fél sokszor őszintébb a szeretővel, mint a saját feleségével, ennyit a kihasználásról.
A legtöbb csak mondja, hogy nincs szex. A naiv nőket ezzel könnyebb becsapni és lefektetni. Sok-sok ilyet láttam már 45 év alatt, nekem már nehezen mutatnak újat. A kisebbség az aki tényleg a szex hiánya miatt csal, inkább a változatosságot keresik. Otthon meg ugye nem lesz másik pina,mert egy nőnek csak egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!