Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás, egy partnerrel évekig tartó viszony után rendbe hozható a házasság, ha mindkét fél meg akarja menteni?
Hülye vagy?
Jól írja az első.
Éveket nem lehet megbocsátani.
Azt fogadtad esküvel, hogy jóban, rosszban kitartasz mellette.
Igen, rendezhető.
42/F
Ez attól is függ, hogy mi motiválja a megcsaló felet valójában a megmentésre.A többségük csak a fix puncit akarja megőrizni, ha az képes a megbocsátásra.A háta mögött meg éli tovább a világát, csak már jóval óvatosabban, hogy ne derüljenek ki a dolgai.A megcsalók sosem azt bánják meg, hogy félrekeféltek, hanem azt, hogy lebuktak.Miért bánnák meg a másikkal,másokkal való dugást?Hiszen nagyon is élvezték a tettüket, máskülönben orgazmusuk sem lett volna az illetőkkel.Ezt viszont sosem fogják őszintén bevallani, mert ugrik a biztos pont.
Én nem fárasztottam magam megbocsátással.Elváltam és kész.Azóta sem bántam meg, és a jövőben is ugyanezt fogom tenni ilyen esetben.Az átverés nekem egyenlő a szakítással, házasság ide vagy oda.Bizalom részemről többet nem lesz egy ilyen nemi szerv vezérelt lény felé.Lehet megsértődni a gyenge jelleműeknek.
Ha mindkét fél szeretné meg kell próbálni. Mi veszítenivalótok van?Nem írtad,hogy van-e közös gyerek. Ha igen, főleg meg kell próbálni.
A válaszokból egyébként kitűnik a kor - egy kivételével. Aki fiatalabb eleve veszettnek lát egy ilyen folytatást, továbblépne.
Aki hosszabb kapcsolatban él, és sokmindent megélt esetleg a házasságban, megpróbálná megmenteni.
Nem biztos,hogy sikerül, de ha szeretnétek, még valami biztos köt Benneteket egymáshoz.
Nálunk nem történt megcsalás, viszont rengeteget csalódtam a páromban. Ennek ellenére mellette maradtam, mindent mérlegre téve.
Nem hiszek abban,hogy van tökéletes kapcsolat,hosszú évek alatt mindenhol vannak konfliktusok, és bár a megcsalás a legnagyobb, de mögé kell nézni, mi volt az oka, miértje.
Lehet,hogy mindkét fél hibát követett el, amire ugyan ez nem volt megoldás, de tanulva belőle, előre nézve, akár még jól is alakulhat a folytatás.
Az első azt vázolja fel, hogy ő nem akarná megmenteni.. csak hogy nem ez volt a kérdés...
pff Istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!