Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatatok már olyat, hogy egy férfi és egy nő, akik mindketten boldogtalanok a saját házasságukban, összebarátkoznak, majd "baráti alapon" időnként "megvigasztalják" egymást?
Figyelt kérdés
Nincs köztük szeretői viszony a szó hagyományos értelmében, tényleg "csak" barátok (nem szerelmesek), és néha (évi 1-2) alkalommal szex van köztük.
Láttatok ilyet, vagy voltatok már ilyen kapcsolatban?
2019. febr. 7. 14:09
1/12 anonim válasza:
A barátság extrákkal kapcsolatok általában így alakulnak ki. Elég gyakori jelenség.
2/12 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy a dolog tényleg barátságnak indult, de óvatlanul túl közel kerültek egymáshoz.
2019. febr. 7. 14:11
3/12 anonim válasza:
Miért ne lenne ilyen? :)
de évi 1-2 szex szerintem nem valóságos, , inkább 2-3 havonkénti, az reálisabb.
4/12 anonim válasza:
Nem értem. Szex + érzelmek, ez konkrétan a szerető definíciója.
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor legyen évi 4-5, nem nagy különbség... 😊
2019. febr. 7. 14:13
7/12 anonim válasza:
na, az úgy valóságosabb. :)
Amúgy ez csak addig müködhet, míg kellőképpen diszkréten tudják csinálni, ha bevonódnak az érzelmek, akkor jön az ajjajj.
8/12 anonim válasza:
Ezeket hívják szeretőknek, bárhogyan akarod is szépíteni.
9/12 anonim válasza:
Szerintem undorító. Ha annyira rossz a kapcsolat, váljanak szét útjaik, úgy tisztességes. Ne pedig barátság alapon (ami rohadt nagy marhaság és kamu) összevekszenek mással és ebben merül ki a probléma "jegelése". Miért kell állat módjára viselkedned, kérdező?
10/12 anonim válasza:
Szerintem szeretők vagytok már bocsi,hogy kipukkasztom a lufit.És lesz ez mêg több is.
Ez elég gyakori....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!