Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy a férjem privát esti programot szervez egy szingli nővel (közös hobbi), ezután pedig elmennek inni kettesben. Nekem csak annyit mondott, hogy egy haverral megy. Kellene aggódnom?
Ezt így nem tudhatjuk biztosra.
Honnan tudtad meg, hogy vele találkozik?
Mi az a közös hobbijuk?
Szerintem van köztük valami.
Amúgy ha ilyen a kapcsolatotok, minek vagytok együtt? Nem halnak bele a gyerekek, ha elválnak a szülők.
Igen kell aggódni....nekem gyanús lenne
Ok nélkül nem szervez egy szingli nővel programokat ha eddig nwm tette ....
75% Most ironizálsz? Barátomnak szinte gyerekkorában halt meg az édesapja, mégis normális férfi lett belőle, és sem az anyja, sem ő nem tehetett arról, ami történt (sem szegény édesapja). Nekem is korán halt meg az egyik szülőm, mégsem érzem torznak a megmaradt családomat.
Vagy az egyik barátnőm esete, nekik jobb volt felnőni csak apja mellett, mivel az anyjuk egy agresszív alkoholistává vált az évek során.
Válogasd meg a szavaid, és ne ítélkezz agyatlanul.
Elnézést az offért.
7.
Tudom miről beszélek, elváltak a szüleim. Örültem neki, nem voltak boldogok együtt. Mindig veszekedtek,verekedtek.. 6 éves voltam amikor elváltak.
Semmi rossz hatása nem volt rám, egyetemre jártam, nincsenek káros szenvedélyeim. Normális életem van.
A válás után apám ritkán, de látogatott.
Hú, de vagdossák itt a kemény szavakat az emberek ismeretlenül!
Tudod, én csak egy szülővel nőttem fel, és azóta is el van cseszve az életem.
De remélem, iszonyatosan boldog lettél, hogy most jól odamondta a frankót! Gratulálok, csak így tovább!
Lehet ám megváltozni és együtt maradni is, csak akarni kell, csak kényelmetlen, mert szar a komfortzónának, hogy a rosseb essen bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!