Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a házasságban élő nőket könnyebb elcsábítani és ágyba vinni, mint a szingli csajokat?
Nem.Egy az, hogy boldog vagyok, a màsik pedig, nem vagyok olyan hülye, hogy kockàra tegyem a kényelmet, a biztonsàgot röpke örömért.
Màsrészt én pàrom nem is érdemelné meg, hogy hàtba szúrjam!
Embertől még annyi jót nem kaptam mint tőle, ráadàsul igencsak extrém szexuàlis életet élünk, nincs szükségem pótlékra.Pedig itt a korkülönbség sem elhanyagolandó.
Amit leírtál egy részben igaz de ezek olyan párok akik alapból sem illettek össze tehát a házasság csak egy ürügy volt hogy olyant folytassanak ami alapból nem is működött de az meg a masik hogy ha valaki mással van együtt és az őket ott megcsalja az undoritó és elítélendő!
De megjegyzem akik ossze illenek akik odafigyelnek egymásra és akik szeretik a másikat azoknak nincs ilyen problémájuk
Mi a barátnőmmel általában azon vitázunk mert mindketten hajlamosak vagyunk tul hajszolni saját magunkat és az nem egészséges hosszu távon... (persze egy részből ennek örülök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!