Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingliként voltatok valakinek a szeretője? Milyen érzés volt? Nem volt bűntudatotok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 9. 22:54
1/12 anonim válasza:
Voltam, inkább negatív jelzőkkel tudnám illetni a helyzetet.
2/12 anonim válasza:
Voltam, és eleinte jó volt, de a végére belebetegedtem a sok hazugságba.
3/12 anonim válasza:
Korabbi baratnomnek lettem idovel az. Erdekes helyzet, mert nekem beszelt a pasijarol. Panaszkodott ra. Szoval nekem abban a helyzetben nem volt.
4/12 anonim válasza:
Eloszor volt buntudat, de aztan rajottem, h nem csak rajtam mulott a dolog, es nem csak en voltam az egyetlen szereto.
A gyerekek tartjak ossze oket meg mindig. viszont engem szeretett .
5/12 anonim válasza:
Voltam,nem volt bűntudatom.Szét is mentek mikor ez kiderült.Mivel nem én voltam az első,volt előttem már pár,így különösképp nem érdekelt mi történik velük.
6/12 anonim válasza:
Voltam, de csak szexkapcsolat volt. Nem volt lelkifurdalásom, ő kezdeményezett. És nem voltam szerelmes belé, így rendben volt minden.
8/12 anonim válasza:
Sajnos voltam. Pàr hetes szexkapcsolat. A pasi hazudott. Úgy tudtam, hogy màr szakított a menyasszonyàval, mikor mi "összejöttünk". Közben sajnos mint kiderült, végig együtt voltak, ràadàsul a hölgy 6 hónapos terhes is volt. :( Nagyon szarul éreztem magam mikor megtudtam. Akkor ott helyben meg is mondtam a pasinak hogy végeztem vele. Azóta (11 éve) csak annyit tudok róla hogy még a szülés előtt otthagyta a nőt végleg, és csajról csajra jàr, az exe meg neveli a két gyereküket egyedül, gyerektartàst se fizet. A kisebbiket még soha nem is làtta. Szomorú.
9/12 anonim válasza:
Szőke vagy? Ismerkednék veled,szingli maradsz.
10/12 anonim válasza:
Igen, voltam. Vagyok. Nincs bűntudat. Nagyon jó érzés volt. Mert sosem tud/tudott az idegeimre menni azzal, hogy egyfolytában a társaságomat keresi/te.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!