Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt megcsalni feleségeteket/férjeteket?
30f
Én még lagzi előtt kúrtam seggbe egy szűz csajt, meg előtte orálisan találkoztunk párszor, kb féléven keresztül, aki folytatta volna később is (tudta, hogy
házasság előtt állok), csak aztán nekem már kezdett forró lenni a talaj :D Azóta sem derült ki.
Ez mindenkinél más.
Személyiség, és másodsorban hozzállás kérdése !
Van, aki képes elkülöníteni az érzelmeket egy szexuális tartalmú viszont illetően, legyen az egy vagy több alkalmas...
Van aki nem !
Van aki nagyon ügyesen és diszkréten képes rendezni a házassága/párkapcsolata mellett zajló szexuális viszonyait, van aki meg nem.
Szóval ez személyiségtől függ, és érzelmi-inteligencia szinttől is !
Én azért csaltam meg, mert nagyon rossz kapcsolat volt. Nem beszélgettünk, szinte csak szexre használt. Egyik alkalommal, mikor utaztam hozzá (mindig csak én mentem) egy srác leszólított a vonaton, kérdezte mikor jövök vissza és akkor is ott volt mikor jöttem. Nagyon kedves volt, érdekelte, foglalkozott velem és ezért mikor elhivott, elmentem vele. Életem egyik legjobb szexuális élménye volt, sose élveztem addig akkorát. Nem volt bűntudatot, tuti, hogy én is csal a voltam akkor. Aztán nem sokkal szakítottunk is. (e-mailben... Hagyjuk..)
Akkor 25 voltam
Felszabadító érzés volt, hogy végre valaki dédelgeti és szeretgeti a testemet sok év után."
Mennyi ideig tartott, mi lett utána?"
Egy alkalom volt.
Milyen érzés? Még is milyen érzés a szex, a másik testének kényeztetése? Volt alkalmi és folyamatos.
Házasság megmentése? Nem volt és mai napig nincs a házasságommal baj.
Soha nem derült ki semmi. Sem nálam, sem azoknál, akikkel voltam.
Egy, szerelemből ilyet nem szabad csinálni, akkor majdnem biztos a bukás.
Ki lett felpontozva...? Mindenkinek sz.r a pontozása.
Bár én nem csalok senkit és elítélem, nem pontoztam le senkit. Ez a gomb már nem arra van, hogy hasznos-e a válasz, hanem, hogy tetszik-e. Hasznos válasz a kérdésre, amit adtak? Igen. Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!