Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szeretőt tartó nős férfiak -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőt tartó nős férfiak - volt már, hogy beleszerettetek a szeretőbe?

Figyelt kérdés

A mi viszonyunk 7 hónapja tart, és eddig minden jól alakult. Érzelmekről nem beszéltünk eddig, de azt azért lehetett érezni, hogy kötődünk egymáshoz, egyre jobban. Múlt héten azt mondta nekem, hogy szeret engem, ezt most mondta először. És mintha magát is meglepte volna ezzel, azóta eltűnt, és nem jelentkezik, mint akit a föld nyelt el. Aki volt már ilyen helyzetben, ez most mégis mi a fenét jelent? Ennyi volt, és eltűnt szó nélkül? Vagy csak gondolkozik? Tudom, hogy ismeretlenül nehéz találgatni, de hátha valaki volt már hasonló kapcsolatban. Nők és férfiak válasza is érdekel, már akik érdemben tudnak válaszolni, nem csak fröcsögni. Arra most nincs szükségem, köszönöm.

36N/42F

2019. dec. 22. 20:31
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#9 az jó hosszú idő... volt már, hogy ő mondta, hogy fejezzétek be? csak aztán mégis visszament hozzád? mi volt az ok?
2019. dec. 22. 20:45
 12/41 anonim ***** válasza:
26%

No vagyok, en is szeretem a szeretomet de eszembe sem jutna miatta elhagyni a ferjem. Ez nem “szeretet/nem szeretet” kerdese, hanem van x eve a hatunk mogott, alapvetoen boldogok vagyunk csak szex nincs.

Egy szerelemert ami egy osszekoltozesnel kb el is mulik nem fogom elhagyni az alapvetoen jol mukodo hazassagomat. Szerintem a te szeretod is igy gondolja, es ez nem a te hibad vagy ilyesmi, de a szeretoknek van egy “funkcioja “ (ne vedd sertesnek”) ezert tartjuk oket.

2019. dec. 22. 20:48
 13/41 A kérdező kommentje:
#12 Én nem akarom, hogy elhagyja a családját, ez fel sem merült bennem, nekem jó így, ahogy most van, ezt ő is tudja. Csak furcsa, hogy így eltűnt, amúgy sem találkoztunk volna a karácsonyi időszakban, de ez a szó nélküli felszívódás nem vall rá, nem értem, hogy miért csinálta.
2019. dec. 22. 20:52
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
#11-es Igen az asszony is félrelépett, megpróbálta visszahódítani...
2019. dec. 22. 20:59
 15/41 anonim ***** válasza:
93%
A karácsony miatt tűnt. el. A "szeretlek" szerintem nem sokat jelent. Én magam is szerető vagyok pár éve.Minden alkalommal mondja. Most már azt gondolom valamivel "fogni" kell, azért mondogatja. Amúgy semmiben nem számíthatok rá. Évfordulókat, szülinapokat nem tart. Ezek helyett van gondolom a "szeretlek".
2019. dec. 22. 21:09
 16/41 A kérdező kommentje:
#15 Igen, a "szeretlek"-et nem is merem igazán elhinni, persze jólesett hallani. Az eltűnés fura... elég lett volna egy percben elmondani vagy leírni, amit amúgyis sejtettem, hogy most nem találkozunk egy ideig, és kész. Nagyon sokat beszélünk majdnem minden nap, azért olyan szokatlan ez. Te hogy bírod ezt évek óta? Szereted őt, vagy le tudod ezt rendezni magadban szexkapcsolatként?
2019. dec. 22. 21:17
 17/41 Estádio de Felchút ***** válasza:
65%

Hát körülírhatnám szépen, de ennyi ésszel félek, hogy nem értenéd meg :\

Szóval reálisan a helyzet, férfi szemmel:

Te egy használati tárgy vagy, akit jól megb***nak. Erre vagy jó. Ez a funkciód. Azért kedves és azért cukiskodik veled, mert álla bréje, és bele akarja gyömöszölni valamelyik lyukadba.

Azért tűnt el, mert van élete. Saját élete, amelynek te nem vagy a része. Attól, hogy alkalmanként megb***, nem vagy és soha nem is leszel az élete része.

Nem, nem kötődtök egymáshoz. Fogd már fel, hogy te csak egy p**a vagy ebben a helyzetben. És mielőbb rájössz erre, annál jobb. Nem azt mondom, hogy rossz ember vagy, de végtelenül naiv és buta. Kötődés? Jaj b****meg...

2019. dec. 22. 21:42
 18/41 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, jön a karácsony, az asszonyt is illik ilyenkor megdugni. Tartalékolja a nemi vágyat, a szeretleket, meg a spermát neki. Aztán majd te következel a sorban ismét, és két dugás között megint hallhatod majd a nagy szerelmi vallomást. Csak türelem kérdező.
2019. dec. 22. 21:44
 19/41 anonim ***** válasza:
72%

17. nek igaza van!

Ennyire nincs önbecsülésed sem neked sem több valaszolonak itt, hogy beéritek egy szereteoi szereppel? Egyáltalán nincs ra igény hogy valakinek a legfontosabbak legyetek, az elsők az eletukben? Miert?

2019. dec. 22. 21:46
 20/41 anonim ***** válasza:
74%
Ki a legfontosabb a hűtlen pasinak szerintetek? Az asszony, akit átver, hazudozik neki, miközben mos, főz, takarít, és neveli a gyerekeit? Akkor ő micsoda, ha a szerető csak egy lyuk? Háztartási alkalmazott? Hát köszi, de inkább "ennyire" fontos ne legyek senkinek, inkább tartok szeretőt és is, van épp elég férfi, és inkább eltartom saját magam.
2019. dec. 22. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!