Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Volt már olyan, hogy olyan lánnyal jöttél össze, aki külsőleg nem a totális ideálod, aztán később mikor beleszerettél, már olyan külső lett az ideál számodra?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen volt az ideálod előtte s milyen lett utána?

Kort is írhattok. :-)

2019. máj. 23. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Volt. Nekem nem számít a bomba küllem. Ha a mosolya, tekintete, hanghordozasa, gesztusai, megjelenése, vagy akármi apróság megfog benne, bőven felizgat és vonzani kezd. Sokszor a könyvmoly típus jön be a legjobban. Kötött pulcsi, szemüveg, ceruza rágása. Fő, hogy intelligens legyen, intellektuális. 🙂

31F

Szívesen Baby.

2019. máj. 23. 16:19
 2/11 Rockarc ***** válasza:
90%

Szerintem az ideal nem valtozik. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha nem kezd az ember akar az idealjahoz kepest messze allo emberrel. De sok ilyen nem lesz.

43F

2019. máj. 23. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nő vagyok mert a párom nem gyk-zok, de neki vékony volt az ideálja én meg molett vagyok. De aztán mikor látott vékonyan is regi fotókon, megkért hogy le ne fogyjak mert igy vagyok jó :-) onnantól kezdve a vekony csajokat anorexiasnak találta
2019. máj. 23. 16:24
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
a szerelem elvakított, és szebbnek láttam és fiatalabbnak mint amilyen volt, aztán amikor ezaz egész elmúlt, utólag nem is tudom, hogy mitől állt fel rá a f...om
2019. máj. 23. 16:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen. 39F
2019. máj. 23. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Világéletemben a nőies idomokkal bőséggel megáldott (de karcsú!) csajokat szedtem fel. Azt a tipikus homokóra alkatot. A feleségem visszafogottabb idomok birtokosa, és mióta ő a párom, nekem így nagyon is megfelel.
2019. máj. 23. 17:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Sosem lett az az alkat ideál, de ot szerettem az alkatától függetlenül
2019. máj. 23. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez qurvára igy van!

Az akkori idealom?! Kb velem egy magas, hosszu nagyon világos szőke, kékszemű, nagy formás mellek és segg... hofehér bőr

Most meg a barátnőm miatt az alacsonyabb rövid ében fekete haju, kis de qurvára formás és fenekü lányok, korom fekete szemű, de a bőr még mindig fehér csak egy kis ázsiai sárgás beütéssel... 😂😅 (ázsiai amugy)

20F

2019. máj. 23. 19:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Páromnak teljesen más volt az ideálja, leginkább a média által súlykolt dolgok: formás alak, hosszú haj...stb.

Bár az alakom jó (bár azért nem tökéletes), de rövid hajam van (alapvetően vékony szálú és ritka, így lehetetlen hosszúra növeszteni). Eleinte nehezen fogadta el, azóta már ő bíztat, hogy nyírjam rövidebbre, mert mennyire jól néz ki. Néha már az én ízlésem szerint is rövid, amikor áradozik, hogy mennyire jó. Sőt, neki a sötét haj volt az ideál, de voltam már szőke is mellette, azóta azt is visszasírja néha. Fene se érti a férfiakat... :D

2019. máj. 23. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Kb 14-15 éves volt ideálom. (Szőke,hosszú hajú,formás alak)

Aztán ez megváltozott. Most már konkrétan nagyon tág számomra az ideál fogalma. Lehet egy pici feleslege,fekete,hosszú,rövidebb haja, a lényeg hogy foglalkozzon a külsejével nekem az intelligencia számít és a humor. :) 22/F

2019. máj. 23. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!