Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány külsőleg nem vonzó számotokra, akkor meg sem próbáljátok megismerni vagy azért van némi esélye?
Ühüm, szóval ha egy nő nem ad esélyt annak a férfinak, aki külsőre nem vonzó számára, akkor felszínes és önző, fordított esetben viszont örüljön a nő, ha arra méltatja, hogy megdugja, mert hát lyuk-lyuk...
Szép.
Szerintem ez változó, van aki annak ellenére is esélyt ad a másiknak, hogy elsőre nem találja vonzónak, de ezért hagy egy kis időt, hátha kialakul valami köztük. Viszont ott vannak azok is, akik úgy állnak ehhez, hogyha elsőre nem tetszik nekik a másik, nem éreznek vonzalmat, akkor annyiban hagyják a dolgot, mert úgy gondolják, hogy ebből több nem lesz. Azt meg, hogy ez a srác hogyan vélekedik erről nem tudom.
Bár én nő vagyok, de voltam ilyen helyzetben, hogy elsőre nem tetszett a srác, nem igazán tudtam hova tenni, de megismerkedtünk és egyre vonzóbb lett számomra, végül össze is jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!