Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viszonzatlan szerelem végett, már ne várom hogy lássam, vagy hívjon, akkor lehet hogy lezártam magamban?
Figyelt kérdés
Majdnem összejöttünk egy csajjal, de éreztem hogy nem illenénk össze, ott motoszkált bennem hogy sok a különbség köztünk, nem lennénk jó páros, illetve nem tudta mit akar. De megkedveltem időközben, mert sokat voltunk együtt. Viszont ő ezután is mindig keresett, írt hívott, de nekem már mint teher, vagy nem is tudom mi, úgy jelentkezett az érzés. Sosem kerestem emiatt, viszont ő igen mivel olyan jó barátok vagyunk. Most van pasija is, ami jó érzés hátha leszáll rólam. Nem akarok vele találkozni, már nem jár egész nap a fejemben csak heti egy-két alkalommal gondolok rá, viszont ő meg mindig mondogatja hogy hiányzok neki. Nekem már nem hiányzik sőt! Lezártam ezek szerint magamban?aug. 1. 10:18
1/3 anonim válasza:
Szerintem, ha kérdést írsz ki róla, akkor nem.
2/3 anonim válasza:
Nem teljesen tiszta számomra itt kinél volt szerelem és ki nem viszonozta na mindegy.
Az írásod alapján túlléptél rajta.
Ha azonban valóban túllépsz valakin már nem jut eszedbe erről kérdést kiírni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen részéröl is volt valami vonzalom, de sosem mondta ki sőt tagadta, de buliban nagyon bújt hozzám, simogatott ölelgetett. Ő csak azt mondta mindig hogy barátok vagyunk. És ugye ha egy nő ilyen kijelentést tesz akkor az úgy is van! Talán most elkezdtem lekoptatni, amit észere is vett. sajnálom. Igen néha még eszembe jut, de nem engedem már hogy játszon velem! Régebben mindig elnéztem neki, de már nem érdekel. Semleges, mintha bárki más lánnyal beszélgetnék.
aug. 1. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!