Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl egy fiún aki soha nem szeretett?
Tudom, hogy hibáztam.
Viszont valószínűleg nem fekszem le vele, ha nem csavarja el a fejem-letagadva eleinte a párját
Sajnos nekem a szexhez érzelem kell
A fiú pedig szerintem el tudja különíteni a szexet az érzelmektől, viszont tudta hogy én nem, és ennek ellenére is folyamatosan lefeküdt velen
Hát ebbe jól belenéztél.
Az elejét még meg tudom érteni, ott nem tudtad. De miután megtudtad, hogy foglalt, és tovább mentél a sérülésbe, azért már te vagy a hibás, nem mutogathatsz a kutyára hogy megharapott, amikor már kaptál figyelmeztetést, infót hogy harapni fog. Kb mintha tüskébe léptél volna, és ahelyett hogy kiszedted volna, még nyomkodtad magadba 1 éven át és csodálkozol hogy elfertőződött és hogy ennek nincs jövője.
Annyit tudsz tenni, hogy tiltsd le mindenhonnan, töröld ki az életedből, vond le a tanulságot, nézz szembe a hiányosságaiddal amiért ebbe belementél.
Ha erre képes vagy, akkor lehet a továbbiakról beszélni. Ha nem teszed ezt meg, akkor csak kifogásokat keresel és neked igazából "jó" ez a szenvedés, ez az időhúzó dráma.
Hogy legyél túl...
Hát sok sok idő múlva majd már nem fog ennyire fájni, de addig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!