Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert viselkedett így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabo6718 kérdése:

Miert viselkedett így?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ōsszejōttem az exem legjobb barátnõjével akit mindig ugy kedveltem,de régen utáltuk egymast

Annyira jól indult kōzōttūnk minden mintha azt hallanám amit akarok, ōrūltem is neki de furcsaltam is valahol.. gyorsan megtōrtent minden szūleimnek be mutattam nõveremnek, probaltam mindig a kedveben járni, ide , oda autoztunk vacsoraztunk, csavarogtunk..

Probaltam mindig tervezni meglepni virággal , viszont 1 nap alatt fordult minden jōtt a hétvége és ugyvolt nalam alszik, aztmondta aznap hogy nemtud mert nála alszik anyukája hetvegen es gaz lenne hogyha nem aludna othon, mondom okes semmi baj, erre mondta hogy de holnap fix nalam lessz mondom jo rendben..

Este elmentunk meg a nõveremekhez volt egy kis város fesztivàll és megittunk eggy frōccsōt,beszelgettūnk nõverem sugott a fūlembe valamit amit tisztaztam mert azthitte ròla volt szó, de mondtuk h nem, erre viszont masnap egesznap vartam hogy irjon mikor jōn àt stb.. és mondta masnap este hogy emészti a tegnapot és hagyjuk a mait is.. felhivtam tōbbszōr de nem vette fel ignoralt ugye egesz nap ,aztmondta baratnõjénél van es irjak,mondtam h most vegye fel mert szarul ereztem magam nemtudtam hogy valamit rosszul csinaltam vagy mondtam elõzõ nap.. aztan felvette és suttogott mondta hogy nemtudja hogy bele élheti-e magát ebbe a kapcsolatba csak úgy hirtelen a semmibõl.. nagyon bántott s dolog ezert mondtam latni szeretnem es beszeljuk át, de õ erre csak csendel valasszolt, es hogy ír hogyha haza ér, nem tette.. felhivtam meg tōbbszōr de nem vette.. annyira rosszul ereztem magam és tudtára is adtam de nem érdekelte.. ezert en szakitottam forditott helyzetbe en nem hagyom hogy a masik szenvedjen, de bennem van a tüske hogy lehet hogy túll reagáltam, lehet elnézest kért volna masnap tőlem? Vagy tovabb ignoralt volna?

Aztan viszont masnap valasszolt hogy ő probalta kettőnk között a bizalmat epiteni, es hogy valahol megerti h kiakadtam, de én ugye ugy indultam neki az egesznek hogy ő tutti kamuzik meg stb, meg ha ez nem volt igazi kettőnk kozott, akkor kerdezzem meg magamtól mi haszna volt belőlem.. erre irtam neki hogy lehet hogy tulreagaltam es hogy sajnalom.. lehet hogy elrontottam valamit próbaltam megoldani még de nemsikerult.. ebbe ennyi volt..

meg az elején pedig atbeszeltuk hogy mindent megbeszelunk mi bantja a masikat de nemjott ossze.

júl. 27. 19:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
"mondta hogy nemtudja hogy bele élheti-e magát ebbe a kapcsolatba csak úgy hirtelen a semmibõl.."
júl. 27. 20:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem soha nem is akart rőled semmit.max elővett mig nincs ló.
júl. 28. 05:46
 3/23 anonim ***** válasza:

Elöszöris a nővéred nem tudom hány éves, de alapvető dolog, hogy társaságban nem illik sugdolózni, ez egy rohadt sértő és félreérthető szituáció a másik számára, amit ki sem lehet magyarázni hiába szépítgetitek! Neked legyen annyi eszed legközelebb ha társaságban valaki hozzádhajol sugdolózni lökd el, told el magadtól, és ne hagyd, én is így szoktattam le mást erről, hogy ilyet ne csináljon!

Ezzel a csajjal csak nyűglődtök, szerintem nem is akar tőled semmit se. Az elején még mindennek szépnek és jónak kellene lennie, de nálatok ez nincs meg. Hagyd a francba!

júl. 28. 08:47
 4/23 A kérdező kommentje:

Igazad van ezert is gondoltam hogy én voltam a hibás..

Lakásara viszont soha nem engedett fel mert van eggy hamis nagy kutyája persze ilyenkor gondolkodik az ember, de szerintem tenyleg hamis volt

júl. 28. 10:42
 5/23 A kérdező kommentje:
Azert mert mondott nekem valamit a nőverem ? Elbizonytaladott volna bennünk? Nemértem:/ ilyen dolog miatt tönkre ment az egesz,utanna bocsanatot kertem tőle , de aztmondta nemakarja hogy bocsanatot kerjek.
júl. 28. 10:49
 6/23 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy alázod magad és pitizel neki, megjobban nem fogsz neki kelleni, mert szánalmas vagy.
júl. 28. 11:33
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen tudom amugy, csak probaltam szitu utan megoldani, de mar nincs kontaktom vele
júl. 28. 11:40
 8/23 A kérdező kommentje:

Elvileg már látták őt valaki mással:)

Hát ezvan:))

júl. 29. 17:53
 9/23 anonim ***** válasza:
Akkor meg is van a válasz a viselkedésére.
júl. 29. 18:14
 10/23 A kérdező kommentje:

Bánt hogy szakitottam es nem vártam.. talán lehet rájött volna hogy nemjó amit csinal,vagy tovább ignorál

Azthidtem ő más és törődünk egymassal.

júl. 29. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!