Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kellek neki miért viselkedett így?
Egy férfi már régebb óta félreérthető jeleket ad, mondhatni szórakozik velem.
Sajnos én szerelmes vagyok belé, ezért neki lehet szórakozás, de közben én rosszul érzem magam. Erre a dologra ő is rájött,megkértem vegyen komolyan, és ha a barátnőjét akarja, akkor legyem vele, de velem ne játsszon, ha pedig engem, akkor ideje elszakadni a csajától. Erre ő közölte, hogy a barátnőjével akar maradni, engem pedig barátként megtartani. Mondtam hogy nekem ez esetben fájdalmas lenne ez a barátság, így is elég kellemetlen hallgatni hogy így a barátnője meg úgy, velem meg csak havi 1 napot foglalkozik. Ezért azt mondtam neki hogy ki szeretnék lépni az életéből, és otthagytam. El is jutottam az utca közepéig, ő jött utánam és hirtelen lekapott, elég durván (pedig előtte nem is engedte hogy egymáshoz érjünk). Ha úgyse akar engem akkor ez milyen reakció lehetett részéről? Azóta nem beszéltünk
Nem értem
Ha a nőjével akar lenni minek csókolgat más lányt és ha tőlem nem akar semmit megéri neki csókkal megcsalni a nőjét?
Kihasználja az alkalmat, játszik veled, legyezgeti az egóját.
Undorító viselkedés.
"pedig előtte nem is engedte hogy egymáshoz érjünk"
"ha tőlem nem akar semmit megéri neki csókkal megcsalni a nőjét?"
Ha lefeküdtetek egymással, akkor már régen megcsalta. Akkor nem értem miért írod a csókot meg az egymáshoz érést, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!