Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem kellek neki miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kellek neki miért viselkedett így?

Figyelt kérdés

Egy férfi már régebb óta félreérthető jeleket ad, mondhatni szórakozik velem.

Sajnos én szerelmes vagyok belé, ezért neki lehet szórakozás, de közben én rosszul érzem magam. Erre a dologra ő is rájött,megkértem vegyen komolyan, és ha a barátnőjét akarja, akkor legyem vele, de velem ne játsszon, ha pedig engem, akkor ideje elszakadni a csajától. Erre ő közölte, hogy a barátnőjével akar maradni, engem pedig barátként megtartani. Mondtam hogy nekem ez esetben fájdalmas lenne ez a barátság, így is elég kellemetlen hallgatni hogy így a barátnője meg úgy, velem meg csak havi 1 napot foglalkozik. Ezért azt mondtam neki hogy ki szeretnék lépni az életéből, és otthagytam. El is jutottam az utca közepéig, ő jött utánam és hirtelen lekapott, elég durván (pedig előtte nem is engedte hogy egymáshoz érjünk). Ha úgyse akar engem akkor ez milyen reakció lehetett részéről? Azóta nem beszéltünk

2022. máj. 16. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert egoista bar.. om.
2022. máj. 16. 19:31
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem értem

Ha a nőjével akar lenni minek csókolgat más lányt és ha tőlem nem akar semmit megéri neki csókkal megcsalni a nőjét?

2022. máj. 16. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak szórakozik azért. Az egója repdes a gyönyörtől. Nem kell őt semmire sem kérni csak ignorálni. Vagy hagyhatod, hogy bohócot csináljon belőled, meg max párszor meghúz, aztán évekig vágyódhatsz majd utána mikor rájössz, hogy átejtettek. Nagyjából ez vár rád. Te döntesz.
2022. máj. 16. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
A pasi nem fog szakítani a barátnőjével, ezt megmondta. Tisztában van vele, hogy odavagy érte, így aztán előbb utóbb beadod neki a derekad. A legjobb az, ha letiltod mindenhonnan, ha meg személyesen keresne fel, akkor ott határozottan közöld, hogy te ebben nem vagy partner, hagyjon békén.
2022. máj. 16. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Mert játék vagy neki.
2022. máj. 16. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kihasználja az alkalmat, játszik veled, legyezgeti az egóját.

Undorító viselkedés.

2022. máj. 16. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy havi egy napot foglalkozik? Megcsalta a barátnőjét veled?
2022. máj. 16. 20:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Megcsalta igen
2022. máj. 16. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

"pedig előtte nem is engedte hogy egymáshoz érjünk"

"ha tőlem nem akar semmit megéri neki csókkal megcsalni a nőjét?"

Ha lefeküdtetek egymással, akkor már régen megcsalta. Akkor nem értem miért írod a csókot meg az egymáshoz érést, semmi értelme.

2022. máj. 16. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked az ilyen hitvány, félreqrós pasik kellenek, akik húzzák az agyadat hónapokig-évekig, egy kis ez+az, különben meg semmit nem jelentesz nekik. Ha van időd, csináld.
2022. máj. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!