Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék csinálni? Mért fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni? Mért fáj ennyire? Mért kell nekem még ezek után is? Hogyan dolgozam fel? Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés

Jártam egy lánnyal sajnos a kapcsolatunk elég viharos volt.Voltak benne jó és kevésbé jó pillanatok.Elég sokat bántott szavakkal tettekel.Volt h azt vágta a fejemhez lehuzom őt az életről lelkiszakadék vagyok nem volt rám ideje.

Szalagavatojára else hívott de közös barátunkat igen.Közösbarátunknak sem volt rám ideje egy másra volt idejük.Facebookra is raktak ki közös képet meg amiket beszélgettek lájkolták egymás cucait.Velem soha nem rakott közzé semmit nem lájkolt semmimet.Aztán én eltüntem nem kerestem a barátnőmet .Majd ő egyszer csak elkezdett érdeklődni felőlem.Mai napig nagyon szeretem őt.Nagyon fájnak ezek a dolgok.Szeretném ujra kezdeni vele de félek hogy megint azok lennének.Meg beszélni vele nem igen tudom pont azért mert még nekem nagyon fájnak.Nem tudom mitévő legyek.

2015. dec. 21. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit? Menj, küzdj érte, adj neki ostort és veresd szét magad, tűrd hogy bánt.

Csak aztán ne sírj, hogy minden nő szemét, mert vannak rendesek is, de nektek a r!banc kell! Többet nem írok mert kitiltanak.

2015. dec. 21. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet h kicsit idiota vagy? Vagy inkabb nagyon, az elso ilyen utan hagytam volna a picsbe, bar azert par korre jo az ilyen csaj is, de nem bnonek az is biztos.
2015. dec. 21. 09:25
 3/3 opened paradise ***** válasza:
A másik fontosabb neki,még csak ippeghogy nem jöttek össze.
2015. dec. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!