Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagyon hiányzik annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyon hiányzik annak ellenére, hogy nagyon csúnyán viselkedett. Hogy felejtsem el legalább?

Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a támadás a legjobb védekezés. Minden az én hibám lett, hazudott is. Nagyon csúnyán viselkedett 37 éves létére. Mégis hiányzik... Külsőre mindenki szerint nagyon nagyon paszoltunk egymáshoz, de a személyiségünk is sokban hasonlított. Szerelmes lehetek?! Én biztos nem fogok meghunyazkodni előtte se keresni. Tudom, hogy most gyerekes kérdés lesz és kapni fogom az ívet, de hogy tudnám 'rá venni' vagy bármit tenni, rá vezetni, hogy írjon?! Biztos van más nő is nála mert ismerem. N31
2022. febr. 7. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan erre van szükséged? Miért nem keresel magad mellé valakit, aki normális?
2022. febr. 7. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit akarsz egy olyan pasastól akiről azt írod: "Biztos van más nő is nála mert ismerem."

Kell neked egy olyan férfi aki más nőbe mártogatja a f**kát? Lenne hozzá gusztusod? Nő vagy, legyen benned tartás (bár tudom, hogy nem könnyű).

2022. febr. 7. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Van tartásod, azért se kerestem és nem is fogom. Nem tényleg nincs gusztusos hozzá, szerintem leginkább az hiányzik, hogy nem vagyunk semmilyen kontaktban. Sajnos a karma nagyon lassan dolgozik... :)
2022. febr. 7. 13:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, át ír pár szót.
2022. febr. 7. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:

"Hogy felejtsem el ...?"

Csak úgy tudod elfelejteni, hogy semmilyen kapcsolatot nem tartasz fenn vele.

2022. febr. 7. 16:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Reszemrol ez oke. Koszonom!
2022. febr. 7. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok hülye.
2022. febr. 7. 21:08
 8/9 A kérdező kommentje:
😂....
2022. febr. 7. 21:57
 9/9 anonim válasza:

"Hogy felejtsem el ...?"

Tiltsd le mindenhonnan, és mindig foglald el magad valamivel (munka, hobbi, stb.)

2022. febr. 8. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!