Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanugy viselkedett velem, mint en egy masik ferfival es nem kellettem. Nekem sem kell o. Az elet igy probal tanitani?
Volt egy ferfi akit nagyon akartam, sokat beszeltunk, mindig ra voltam stresszelve hogy mi lesz, fog e velem beszelni holnap, fogunk e talalkozni, soha nem volt velem ilyen. Sz elejen ereztem hogy erdeklem, viszont naprol napra ugyanazokat a stresszelos sorokat irtam es mondta hogy mar nem akar velem beszelni mert unja, nincs hozza kedve. Igy visszagondolva, megertem es nagyon kiabrandito voltam.
A hetekben elkezdtem beszelgetni egy ferfival aki ugyanugy viselkedett velem, mint en az iment emlitett ferfival. Remisztoen ugyanugy..az elejen egy kicsit erdekelt, amikor még nem halt meg a felelemtol hogy fogunk e beszelni, de amikor mar elkezdte irogatni hogy remelem fogunk beszelni meg remelem talalkozunk, meg 5 percig nem irtam vissza es kb sirva fakadt akkor mar ereztem hogy uristen en ugyanezt csinaltam azzal a fiuval es lehet hogy emiatt nem kellettem neki? Az elet tukrot mutatott nekem? Vagy ez veletlen? Ti voltatok mar igy?
Voltam. Netes ismerkedés, képcserénél azonnal pattintott. Nagyon rosszul esett. Főleg, hogy azonnal, semmi több kommunikáció. Közvetlen következő levelezésben nagyon szimpatikus volt a partner, aztán képcserénél én tapasztaltam meg azt az azonnali kiábrándulást mint korábban velem szemben az előző.
Én is ezen gondolkoztam, hogy voltaképp most meg lett mutatva nekem, mit is érezhetett a másik, hogy kicsit jobban átérezzem, könnyebben tudjam viselni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!