Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm sokkal menőbben öltözött és viselkedett az exével. Mit tegyek?
A baràtnőmmel beszélgetés közben feljött, hogy volt egy barátja, egy nagyon rövid pár hetes kapcsolat és mesélte, hogy vele sok buliba járt, bármikor mikor vele volt szoknyába vagy épp mutatós bőrcuccokba öltözött, sminkelt, sportolt, ivott és teljesen magára erőltetett egy menő stílust. Elmondása szerint nagyon nehéz volt neki ezt fenntartania, mióta megismertem is egy igazi cukiság.
Viszont azóta ott motoszkál a fejemben a gondolat, hogy velem miért nem akar ilyen vagányan viselkedni?
Megmondta: az csak egy szerep, amiben nem érzi jól magát, és nem tudja sokáig fenntartani. Pár hét után véget is ért a kapcsolat.
Te is keress inkább valami piás bulitündérkét, ezt a lányt meg hagyd meg a normális pasiknak, komoly kapcsolatra. Kevés vagy te ide.
Mert az a srác egy ilyen menő valami volt. A csajod pedig annyira oda volt, hogy bármire képes volt érte. A kedvéért kifordult önmagából és felvett egy olyan stílust. Ennyit számított neki az a srác, imponált neki ezzel. Hozzád pedig nem kell ezek szerint semmi extra, nem számítasz (annyira)..
Na ezzel vigyázz mert, ha ez a srác csak 1x csettint neki már megy is át hozzá. (és ezt tényleg nem rossz indulatból írom)
Mit akarsz? Hogy veled is szoknyában jarjon? Vagy szeretnel többet bulizni? Akkor beszelj vele. Nem parancsolóan, csak utalva.
En is az exem mellett sminkeltem, ékszereket hordtam, magassarkúban jártam, mindig jol öltöztem.
Mondjuk ugy túl vagyok rajta. Néha most is jól esik kiöltözni, de a festék nem hiányzik. Ő ezeket mind elvárta, a mostani pedig igy szeret ahogy vagyok, a magam természetességében.
Lehet a te baratnőd is csak megfelelesi kenyszerből tette, es a mostani a valódi énje. Vagy csak volt egy olyan időszaka
Jajaja, volt egy olyan időszaka, hogy bármire képes volt az adott pélóért. Ez sok mindent elárul róla.. Kicsit sem egyértelmű, hogyha jön egy jobb pasi mint a kérdező akkor már azonnal dobbant mellőle.
De legalább egyből észre fogod venni, ha van valaki a képben nála. Kezd jobban öltözködni, sminkelni, más lessz a stílusa.
Akkor a kérdező kedvében miért nem jár?:D Itt miért nem erőltet magára akár csak egy kicsit is valamit? Mert te fele annyira se számítasz mint az a srác.
Ha ez a kérdés fordított lenne (a srác tette volna ezt előző kapcsolatában és a csaj írta volna ki) akkor már szét lenne szedve az a srác, hogy undorító, dobja ki, biztosan megcsalja, most is azért nem teszi. De most, hogy itt egy csaj tette ezt az semmiség, tök természetes szerintetek.. Csak nézzetek szét a kérdések között itt szerintetek egy férfi semmit se tehetne meg (meg a múltban sem tehette volna meg) de egy nő pedig BÁRMIT. Annyira unalmas már ezen az oldalon ezt a sok bugyuta női véleményt látni.. mondjuk igaz ti vagytok itt többségben így nehéz mást látni. De mind1 a kérdező dolga eldönteni, hogy elhiszi e ezt a sok badarságot nektek. (Ne reflektálj rá, nem komment csatázok veletek, értelmetlen.. a begyepesedett felfogásotokkal)
Nem a kérdezőt szereti kevésbé, hanem saját magát jobban. Az a kapcsolat pár hétig tartott. Megéri ráerőltetni a nőre, hogy öltözzön meg viselkedjen úgy, mint valami szabadnapos repedtsarkú? Két hétig lenne a kérdezőnek egy jó nöje, aztán a csaj pattan az első pasihoz, aki azért szereti, mert kis cuki jókislány.
Bennem felmerült, hogy mennyire fontos a kérdezőnek ez a làny, ha képes ráerőltetni bármit, ami neki kellemetlen. Most épp egy vadabb életmódot.
Ha nem tetszik így, akkor menj és keress egy ilyen csajt! Tele velük a vàros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!