Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak bele tudnak szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak bele tudnak szeretni egy teltebb nőbe?

Figyelt kérdés

Nem horror elhízottra gondolok, akinek gyakorlati nehézségeket jelent a túlsúlya egyszerű mindennapi helyzetekben is, hanem olyan 15 kiló körüli feleslegre. Mert mondjuk megfogja őket a nő arca, kisugárzása, személyisége, az, hogy mennyire jól elvannak együtt, akár viccelődés, akár mély beszélgetések szintjén, vagy bármi, ami még döntő tényező lehet a szerelembe esésben. Nyilván az ilyen kapcsolat főleg organikusan tud kialakulni, közösségben, ahol egyszerre/együtt mozog a két személy, így inkább ilyesféle szcenáriókban gondolkozzunk, ne Tinder randikban.

Azért kérdezem főleg, mert nem tudom, érdemes lehet-e bármiféle társkeresési kísérletbe bocsátkoznom, mielőtt lefogynék (tervben van ettől függetlenül is, vékonyabban jobban tetszem magamnak).

júl. 20. 02:50
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ööö... pl. ő!

[link]

júl. 24. 14:53
 32/35 anonim ***** válasza:

#29 Már az előző hozzászólásodnál is gondoltam, hogy ovis vagy, vagy max középiskolás. :) Ez nem az én szintem, bocs túl vagyok rajta pár évtizeddel.

#28 Így van, ez a jó kérdés!;)

júl. 24. 16:29
 33/35 anonim ***** válasza:

32. Nagyon buta vagy, nem tudod hogyan működnek a hormonok. Ajánlom, olvass utána, aztán beszélgessünk.

Szia szia! 🥰😍☝️

júl. 24. 17:31
 34/35 A kérdező kommentje:
A 15 kilót hozzávetőlegesen mondtam csak, "vastagságra" jelenleg nagyon hasonló vagyok, mint a 31-es válaszban linkelt nő. Az ő dereka karcsúbb valamivel, amit kicsit irigylek, de egyébként arányosan hízom, megy persze hasra és combra, de mellre és fenékre is. Én értem, hogy van rá matematikai esély, hogy egy férfi szeressen egy hasonló nőt, inkább arra irányult a kérdés, hogy a gyakorlatban mennyire küzdhető le nehezen az a hátrány, amiből indulok. Illetve az egy dolog, hogy vannak nálam kövérebb nők is párkapcsolatban, az meg egy másik, hogy velük csupán beéri-e a partnerük, vagy valóban nem akarná őket semmilyen körülmények között lecserélni vékony nőre, még ha lehetősége adódna rá, akkor sem.
júl. 25. 01:53
 35/35 anonim ***** válasza:

34. Átérzem, én 163 cm vagyok és 69kg.

Így is nehéz, nem hogyha valakin 10-15kg van.

Van párom, de szeretném ha többet kívánna. Esetlegesen nem lebegne mindig az a szemem előtt, hogy páromnak mindigis a vékony nők tetszettek. 😔

Mondjuk én sportolok, több éve.

júl. 25. 07:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!