Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak bele tudnak szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak bele tudnak szeretni egy teltebb nőbe?

Figyelt kérdés

Nem horror elhízottra gondolok, akinek gyakorlati nehézségeket jelent a túlsúlya egyszerű mindennapi helyzetekben is, hanem olyan 15 kiló körüli feleslegre. Mert mondjuk megfogja őket a nő arca, kisugárzása, személyisége, az, hogy mennyire jól elvannak együtt, akár viccelődés, akár mély beszélgetések szintjén, vagy bármi, ami még döntő tényező lehet a szerelembe esésben. Nyilván az ilyen kapcsolat főleg organikusan tud kialakulni, közösségben, ahol egyszerre/együtt mozog a két személy, így inkább ilyesféle szcenáriókban gondolkozzunk, ne Tinder randikban.

Azért kérdezem főleg, mert nem tudom, érdemes lehet-e bármiféle társkeresési kísérletbe bocsátkoznom, mielőtt lefogynék (tervben van ettől függetlenül is, vékonyabban jobban tetszem magamnak).

júl. 20. 02:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
58%

20. Igazán értelmes ember lehetsz!

19

júl. 22. 17:14
 22/35 anonim ***** válasza:
18%
20 vagyok. Hülye kérdés hülye választ kíván. Ennyi. Mondjuk amelyik nő ilyet kérdez az már eleve nem lehet valami nagy IQ-bajnok..
júl. 22. 21:00
 23/35 anonim ***** válasza:
27%

22. Te azt sem tudod miről beszélsz. Nem tudtad hogy a férfiak felszínesek? Mindenkinek a vekony nők kellenek.

Van jogunk tudni, hogy bárki kíváncsi-e ránk. Bár nekem párom van, de ha szingli lennék, biztos senki nem kellene.

Mindenki felszines vagy önző..

júl. 22. 22:24
 24/35 anonim ***** válasza:
25%

#23 Igen? Szerintem meg a nők felszínesek. Mindegyiknek a pénzes pali kell.

Nna. Akkor szinten vagyunk! ;)

"Mindenki felszines vagy önző.."

- Mindenki magából indul ki! :P

Egyébként sehol nem mondtam, hogy a férfiaknak a ducijuci kell! Olvasni tudsz? Nyilvánvaló, hogy egy szexis, soványabb nő sokkal jobban kell minden férfinek. De ettől még nem igaz, hogy egy teltebb nő ne lenne jó. Ha erre rájön egy férfi, onnantól kezdve nem kell neki minden áron a csontkollekció. Amúgy pont h a pénzes fasziknak tetszenek a sovány nők (ha már mindenáron általánosítani akarsz), de ez sem igaz mindenkire.

júl. 24. 07:37
 25/35 anonim ***** válasza:
58%

24. Jót mosolyogtam.

Ducijuci? Arról nem hallottál hogy van aki sportos és úgy husis? Nem duci. Le kellene állni ezzel a szöveggel már.. szánalmas. :)

Sem szervi, sem testfelépítési ismereteid nincsenek.

júl. 24. 08:11
 26/35 anonim ***** válasza:
25%
25 Mit kötekedsz? Itt szó nem volt sportos, husis nőkről. A kérdésben "15 kiló körüli felesleg" szerepelt. Vagy szerinted akin "csak" 15kg túlsúly van az máris sportos-husis? 🤣🤣🤣
júl. 24. 08:43
 27/35 anonim ***** válasza:
25%
Képzelj már el egy normál esetben 55-60 Kg-os nőn 15Kg extrát! Nnna, az igen távol áll a "sportos" jelzőtől! :D
júl. 24. 08:45
 28/35 anonim ***** válasza:
De miért kell legyen mindenki sportos, meg nagy olimpikon?
júl. 24. 10:06
 29/35 anonim ***** válasza:

26. Miért ne lehetne valaki sportos?

Nem úgy nézünk ki mint te, hogy szétfolyunk az úszóruhában. 😄😄

júl. 24. 12:26
 30/35 anonim ***** válasza:
#28 Akkor ti nők miért várjátok el ezt a férfiaktól?
júl. 24. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!