Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nő gyereket szeretne, te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nő gyereket szeretne, te is szeretnéd, de ez a körülmény?.....

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem egy lánnyal. Sokkal fiatalabb mint én. Nem mondom nagyon öregnek magam 47 évesen mert fiatal koromtól edzem, a munka se koptatott el nagyon.

Viszont hiába vagyok egy magas izmos jópasi, sőt még hajam is van, de na. Öreg vagyok. Elkezdtem őszülni is. 10 év sincs vissza és kezdődik a leépülés,akárhogy is edzem.

Ez a lány pedig kedves, édes és gyönyörű, már itt él velünk. És nem csak engem szeret, de a kislányomat is, aki megosztott felügyeletben velem él. A családjának sincs kifogása a kapcsolatunk ellen,annak ellenére hogy ő 21 éves én meg ugye 47.

És tegnap miután együtt voltunk, azt mondta, hogy lehetnénk máshogy is. Lehetnénk család és ő lehetne anya.

Én is gondolkodtam már ezen, mert apává válni életem legnagyobb kalandja. Minden mást felülíró élmény nekem.

Viszont kifutottam az időből úgy érzem. Hiába érzem magam testileg 25-28 évesnek és a tükör is ezt mutatja, de a tény nem ez.

A dilemmám, hogy 10-15 év múlva én már látványosan idős leszek. Sok ismerősömön láttam hogy 50 felett drasztikus és gyors a leépülés. Ő viszont akkor lesz a nőiessége csúcsán.

Éljek a mának, legyünk család, ő anya én apa és lesz ami lesz?

Vagy együtt vagyunk pár évig, aztán ő szerintem úgyis elmenne magától.

2024. júl. 3. 17:22
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Szerintem a kérdés egy emberi kapcsolatról szól, két külön világ közt.

Mert egy generációs különbség, nevezhető másik világnak.

A verekedés pedig csak egy érdekérvényesítési eszköz. Olyan mint egy idegen nyelv megtanulása. Ha beszéled, akkor boldogulni fogsz ott, ahol ezt a nyelvet beszélik.

2024. júl. 6. 19:28
 22/38 anonim ***** válasza:
40%

Hat azért baromira nem. Intelligens ember nem verekszik, hanem otthagyja a szituációt, max önvédelemből üt, de inkább rendőrt hív.

Nálad sincs rendben semmi, a kiscsajnal sem, a gyereket sajnalom. Ne vallaljatok egyet sem közösen. Még jóformán gyerek, nem együtt fogtok megoregeni (tekintve, hogy te már meg vagy hozza képest). Engedd el ezt szerintem, így mindketten kaptok lehetőséget arra, hogy rendbe szedjetek magatokat lelkileg.

2024. júl. 6. 19:36
 23/38 A kérdező kommentje:

22.

Te nagyon naiv vagy.

Rendőrt hívni? Hívni aput ha baj van?

Fel kellene nőnöd.

Felnőtt emberekhez nem jön apu segíteni....

A rendőrség meg főleg nem.

Kivéve akkor ha én vagyok az

apja.

2024. júl. 6. 19:52
 24/38 anonim ***** válasza:
90%

Senki nem beszélt senkinek az apjáról, nem tudom ez honnan jött :D

Nekem kene felnonom, miközben egy lányod korabeli csajt dugsz, akinek egy gyereket is oda akarsz cseszni, miközben romokban az élete? Te meg egy önző alak vagy, aki csak azt nézi, neki mi a jó, az nem számít, hogy ezzel tönkre teszel egy fiatal lányt, te magadhoz akarod lancolni, ráadásul a leggusztustalanabb módon, egy gyerekkel…szánalmas vagy.

2024. júl. 6. 22:56
 25/38 anonim ***** válasza:
94%

Azért nem ijesztő, hogy ilyenek szaladgálnak köztünk? És esélyes, hogy nem is látszik rajta.

Magához groomingol egy tinilányt, megver egy csapat nehéz helyzetben lévő ellenállásképtelen tinit, elvisz magához egy 19 éves lányakorabeli tinit a kórház helyett, mikor az is magatehetetlen drogtúladagolás/mérgezéssel, 2 napra rá meg jogosnak érzi megdugni, mert a bedrogozott lányakorabeli csajszi csókolta meg érted a teljes K.O. Után két nappal!

Az ember esze megáll… nagyon félrement valami ebben a krva országban, annyira lezüllenek az emberek, hogy már az értelmesebbje és idősebbje sem képes használni az eszét..!

Véletlen se vállalj vele gyereket, magadhozédesgettél egy kislányt, aki benned látja a védelmező apukát. És attól, hogy egy tizenéves elballagott, még gyerek. Te is tudod, hisz átélted, utalsz is rá! Az is mind ilyen kis lecsúszott gyerek volt, akiket elvertél! A különbség, hogy rájuk nem gerjedtél, mert fiúk voltak! Visszataszító! És ne magyarázd már meg mekkora életbenmaradási képesség lenyomni olyan tiniket, akik fel sem tudnak kelni rendesen a kanapéról!!!

Krva életbe, ha fiad lenne jobban együttéreztél volna azokkal is!

2024. júl. 7. 07:47
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon váz szerintem is, utolsó. Őszintén remelem, hogy csak egy provokatív kamu az egész…
2024. júl. 7. 07:51
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem kamu, és le merném fogadni, hogy borsod vagy szabolcs megye. Ő nem az a pedofil, akinek tinitől van gyereke, az nem ennyire intelligens.
2024. júl. 7. 08:21
 28/38 A kérdező kommentje:

Nagyon furán vagytok ti bekötve.

És borsod? Te buta 27es. Ismerek sok Borsodit. Ott csóróskodnak, de azért van mindnek 3-4 gyereke.

Megismerve őket lényegi a különbség a borsidi, salgórjányi cigány férfiak és köztem.

Ők leadják otthon a pénzt és ezzel letudták a családi szerepvállalásukat.

Én viszont szeretek a gyerekemmel lenni. Mindenhova együtt megyünk. Játszóra, kutyázni, programokra, edzésre.

Ezért is indítottam pert érte. Mert ő hozzám tartozik.

Szóval nem 27. Budapestiek vagyunk.

2024. júl. 7. 13:54
 29/38 A kérdező kommentje:

Amúgy meg gondolhatjátok, hogy a lánnyal is ezerszer átbeszéltem már ezt.

És elmondta, hogy 14 éves kora óta bejöttem neki, csak mivel kapcsolatban éltem, meg a korkülönbség ezért soha nem mutatta ki az évek alatt.

Mikor pedig szakítás után voltam és vigyázott a lányomra időnként, akkor meg azt gondolta, hogy egyedül akarok lenni, mert hűvös voltam vele.

Plusz a lányom elcsacsogta neki mikor ő vigyázott rá, hogy időnként itt alszik ez meg az a néni, amin besértődött.

Ezek után történt az, hogy nem is beszéltünk 7 hónapig és felhívott hajnalban hogy menjek érte.

2024. júl. 7. 14:56
 30/38 A kérdező kommentje:

25.

Ez elgondolkodtató írás.

És igazad van valamilyen szinten.

Az ott jelen lévőek is ugyanilyen elcseszettek voltak.

Viszont én a szeretteimen kívűl mások felé nem érzek empátiát.

Ez pedig elég szűk kör... A lányom, meg ez a csaj.

Sajnos ez van.

Ettől függetlenül szeretem az embereket, a lányom barátait, szüleit.

Viszont egy férfira egy kemény pofon, vagy kemény leütés sokkal kijózanítóbban tud hatni, hogy mibe is keveredett, mint hogy leülnék vele beszélgetni.

Am az ott jelen lévő srácokat szoktam látni, mivel egy környéken lakunk.

És nem vették zokon az akkor történeteket, mert előre köszönnek azóta is ha összefutunk.

A díler gyerek meg mindig úgy kezdi ha nem tud kikerülni hogy- nem adtam se neki, se egyetlen ismerősének se azóta.

2024. júl. 7. 16:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!