Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nő gyereket szeretne, te is szeretnéd, de ez a körülmény?.....
Meg ismerkedtem egy lánnyal. Sokkal fiatalabb mint én. Nem mondom nagyon öregnek magam 47 évesen mert fiatal koromtól edzem, a munka se koptatott el nagyon.
Viszont hiába vagyok egy magas izmos jópasi, sőt még hajam is van, de na. Öreg vagyok. Elkezdtem őszülni is. 10 év sincs vissza és kezdődik a leépülés,akárhogy is edzem.
Ez a lány pedig kedves, édes és gyönyörű, már itt él velünk. És nem csak engem szeret, de a kislányomat is, aki megosztott felügyeletben velem él. A családjának sincs kifogása a kapcsolatunk ellen,annak ellenére hogy ő 21 éves én meg ugye 47.
És tegnap miután együtt voltunk, azt mondta, hogy lehetnénk máshogy is. Lehetnénk család és ő lehetne anya.
Én is gondolkodtam már ezen, mert apává válni életem legnagyobb kalandja. Minden mást felülíró élmény nekem.
Viszont kifutottam az időből úgy érzem. Hiába érzem magam testileg 25-28 évesnek és a tükör is ezt mutatja, de a tény nem ez.
A dilemmám, hogy 10-15 év múlva én már látványosan idős leszek. Sok ismerősömön láttam hogy 50 felett drasztikus és gyors a leépülés. Ő viszont akkor lesz a nőiessége csúcsán.
Éljek a mának, legyünk család, ő anya én apa és lesz ami lesz?
Vagy együtt vagyunk pár évig, aztán ő szerintem úgyis elmenne magától.
Ha ez segít: Anyukám óvodában dolgozik és nem egy olyan szülőpáros hozza be a gyermekét ahol az anyuka 35, apuka 60 körüli.
Nem ismerjük a barátnődet. Csak te tudhatod, hogy valóban már ennyi idősen elég érett ahhoz, hogy anya legyen és hogy kitartana-e melletted.
Ezen kívül engem dühít, hogy őt a munkahelyén alázták.
Ezerszer elmondtam neki, hogy jól élünk, nem kell dolgoznia. Legyen itthon. Erre hogy ő nem lesz suggarbaby és dolgozni fog.... Én mindenben támogatom őt, ebben is...de ő nem ismeri a valóságot... Hogy alkalmazottnak lenni 1 szopatás ebben az országban. Ha pedig vki provokálja a munkahelyén nekem szóljon. Oda megyek pofánverek mindenkit aki ott van és utána merjék alázni az alkalmazottakat.
Egy ilyen eset után kiemeltem ebből a dzsuvából. Berakram egy a tulajdonomban lévő vállalkozásba.
Neki nem mondtam el hogy az egyém minden. De az alkalmazottaknak elmondtam hogy ne szopassátok, ez a csaj fontos nekem. Ha beleálltok végetek van. És itt jól érzi magát fontosnak érzi magát. Ez pedig engem boldogá tesz és őt is.
7.
De igenis.
Én szeretnék még apa lenni.
Pont ez a dilemma.
Hogy ezért a vágyamért feláldozható e,és örökre magamhoz köthető e egy ilyen jószívű kedves fiatal csaj?
#8:
Attól hogy szülni fog tőled egy gyereket azért még nem lesz "örökre hozzád köthető". Igen a gyerek egy közös pont lesz, de a nőt nem tudod magadhoz kötni. Az esetek nagyobb százalékában a fiatalabb fél később, évek múlva ki szokott lépni a kapcsolatból/házasságból a generációs különbségekből adódó problémák miatt (amiket most még nem érzékeltek).
A gyerek egy közös pont lesz, de attól még lehet hogy pár év múlva ti már nem lesztek egy pár. És majd egy másik pasassal közösen "neveli" a közös gyereketeket. Ha ezt belekalkulálod és nem zavar, csak akkor vállalj gyereket egy ennyire fiatal nőtől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!