Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nő gyereket szeretne, te is szeretnéd, de ez a körülmény?.....
Meg ismerkedtem egy lánnyal. Sokkal fiatalabb mint én. Nem mondom nagyon öregnek magam 47 évesen mert fiatal koromtól edzem, a munka se koptatott el nagyon.
Viszont hiába vagyok egy magas izmos jópasi, sőt még hajam is van, de na. Öreg vagyok. Elkezdtem őszülni is. 10 év sincs vissza és kezdődik a leépülés,akárhogy is edzem.
Ez a lány pedig kedves, édes és gyönyörű, már itt él velünk. És nem csak engem szeret, de a kislányomat is, aki megosztott felügyeletben velem él. A családjának sincs kifogása a kapcsolatunk ellen,annak ellenére hogy ő 21 éves én meg ugye 47.
És tegnap miután együtt voltunk, azt mondta, hogy lehetnénk máshogy is. Lehetnénk család és ő lehetne anya.
Én is gondolkodtam már ezen, mert apává válni életem legnagyobb kalandja. Minden mást felülíró élmény nekem.
Viszont kifutottam az időből úgy érzem. Hiába érzem magam testileg 25-28 évesnek és a tükör is ezt mutatja, de a tény nem ez.
A dilemmám, hogy 10-15 év múlva én már látványosan idős leszek. Sok ismerősömön láttam hogy 50 felett drasztikus és gyors a leépülés. Ő viszont akkor lesz a nőiessége csúcsán.
Éljek a mának, legyünk család, ő anya én apa és lesz ami lesz?
Vagy együtt vagyunk pár évig, aztán ő szerintem úgyis elmenne magától.
Ilyen az, ha valaki pszichopata.
De tessék akkor, cseszd el meg jobban egy fiatal lány életet. Szerinted együtt lesztek egy év múlva? Vagy vele lennel, ha nem 20 éves lenne? Vagy veled lenne, ha nem lenne kapcsolatfuggo, te nem lennel gazdag és ő nem lenne neked anyagilag kiszolgáltatva ? Osztod itt az észt, de mégis itt kérsz tanácsot. Akkor csináld fel azt kész. Ha ennyi eszetek van… csak szerencsétlen gyerekeket sajnalom.
1 hét múlva lesz 22.
Nem pedig 19 vagy 20.
És igen. Akkor ez lesz. Köszi a választ.
Jogos meglátás 33.
Jogi közösséget nőkkel eleve nem vállalatam sose, lévén nem logikai alapon működő, hanem érzelmi lények...
De vele lehet kivételt teszek.
Am szerintem ti olyan butuskák vagytok.
Lehortok engem itt pedofilnak meg ilyeneknek.
Miközben az életem arról szól, hogy megteremtem az anyagi hátterét annak, hogy gondatlanul éljünk, a gyerekem és én.
Megyünk edzeni meg mindenfelé.
Ez az alap. És ezt fenntartani nem éppen könnyű ebben az országban.
Minden erről szól.
És akkor ezután jön az, hogy hozzám csapódott egy nő, aki nem a gyermekem anyja, sokkal fiatalabb mint én, de szeret engem is és a gyerekemet is.
És mivel ez így van, plusz gyönyörű kivételes szépség és kedves személyiség, szerintem logikus hogy őt beengedem az életünkbe. Akár tartósan is.
Szerintem ez nem olyan bonyolult mint ahogy ti látjátok.
Sőt, ez inkább magától értetődő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!