Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nő gyereket szeretne, te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nő gyereket szeretne, te is szeretnéd, de ez a körülmény?.....

Figyelt kérdés

Meg ismerkedtem egy lánnyal. Sokkal fiatalabb mint én. Nem mondom nagyon öregnek magam 47 évesen mert fiatal koromtól edzem, a munka se koptatott el nagyon.

Viszont hiába vagyok egy magas izmos jópasi, sőt még hajam is van, de na. Öreg vagyok. Elkezdtem őszülni is. 10 év sincs vissza és kezdődik a leépülés,akárhogy is edzem.

Ez a lány pedig kedves, édes és gyönyörű, már itt él velünk. És nem csak engem szeret, de a kislányomat is, aki megosztott felügyeletben velem él. A családjának sincs kifogása a kapcsolatunk ellen,annak ellenére hogy ő 21 éves én meg ugye 47.

És tegnap miután együtt voltunk, azt mondta, hogy lehetnénk máshogy is. Lehetnénk család és ő lehetne anya.

Én is gondolkodtam már ezen, mert apává válni életem legnagyobb kalandja. Minden mást felülíró élmény nekem.

Viszont kifutottam az időből úgy érzem. Hiába érzem magam testileg 25-28 évesnek és a tükör is ezt mutatja, de a tény nem ez.

A dilemmám, hogy 10-15 év múlva én már látványosan idős leszek. Sok ismerősömön láttam hogy 50 felett drasztikus és gyors a leépülés. Ő viszont akkor lesz a nőiessége csúcsán.

Éljek a mának, legyünk család, ő anya én apa és lesz ami lesz?

Vagy együtt vagyunk pár évig, aztán ő szerintem úgyis elmenne magától.

2024. júl. 3. 17:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Már két gyereked is van, az egyik 21.

Alapvetően a határon vagy, 47 éves még csak-csak(45ig lenne oké), de egy gyerekedkorabeli párral? Brrr

2024. júl. 4. 07:26
 12/38 anonim ***** válasza:

Azért abba is gondolj bele, hogy fog esni a gyermekednek, hogy lesz egy feltesoja.

Ő sokkal kevesebbet fog kapni belőled, mint az új pici.

A korkülönbségbe bele sem mennék.

Eleve 21 éves a csaj. Mikor jottetek össze ? Mennyi ideje vagytok együtt? Ha néhány hónapja, hova akartok gyereket ? Nagyon nem vagy megfontolt, annak ellenére, hogy ennyire hangoztatod a korodat…

2024. júl. 4. 11:34
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Itt a fő gond nem az, mit szól majd a meglévő gyerek a fél tesóhoz, van pár gyerek, akinek van, mégsem haltak bele, vannak mozaik családok is bőven. A fő probléma inkább az, hogy egy 21 éves nő nem hozzád való. Én ismerek egyébként egy hozzád hasonló párt, ott a fickónak 3 gyereke volt már, mikor 50 évesen bevállalta a negyediket az új, 25 éves párjával. A fickó most 57 éves, már nincs úgy türelme a gyerekhez, fáradékonyabb, ingerültebb, stb. Persze imádja a gyereket, de kimondatlanul látom, ha tehetné, kiszállna már ebből a helyzetből, mondhatnám, megbánta.
2024. júl. 4. 11:55
 14/38 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt sem értem, miért akarod magadhoz láncolni. Azért vagy vele, mert így újraélheted azt az idoszakot, amikor te is ennyi idős voltal, csakhogy már fejben nem itt kene tartani. Plusz senkit nem kellene sehova “lelancolni”, ez nagyon birtokló szemelyisegre vall.
2024. júl. 4. 12:46
 15/38 A kérdező kommentje:

Furcsán ismerkedtünk meg.

Én toltam a babakocsit az 1 éves lányommal, amikor összefutottam egy régi ismerősömmel.

Terhes volt és ment a játszóra egy gyerek csapattal.

És volt köztük egy magas sovány kiscsaj feltűnően nagyon szép arccal.

Elmondta, hogy ő a lánya 13 éves.

Én arra gondoltam akkor, hogy sok nehézsége lesz majd ha pasizni kezd, mert colos csaj lesz ha már most mindenkitől magassab 1 fejjel. Viszont igazi 10 pontos szépséggé fog érni, látva az alapot . És ez így is lett. 180 magas és gyönyörű szép.

Aztán ez a barátság megmaradt.

Találkoztunk mindig a játszótéren ahogy nőttek a gyerekek...

És ahogy nőtt a lány, időnként hívtam és vigyázott a kislányomra,ha dolgom volt, babysitterkedett.

Aztán én szétmentem a gyerekem anyjával.

Emlékszem mikor ballagott a csaj a muterja tőlem kért kölcsön a ballagási csokrára.

Szóval végig ott voltam a háttérben.

Néha a lány rámírt ha fontos dologban kellett döntenie és beszélgettem vele róla.

Aztán 19 évesen belecsúszott ebbe az elmegyünk dizsibe, beekizünk és de jó korszakba.

Én nem ítéltem el, mert nekem is megvolt.

Viszont ő túltolta.

És mesélték ismerősők hogy találkoztak vele ilyen hajnal 5kor mikor mentek munkába, ő meg akkor jött haza úgy hogy fojt a nyála...

És akkor 1x felhívott hajnalban, hogy rosszúl van és segítsek.

Nagyon nehezen el tudta mondani, hogy hol van.

Oda értem bekopogtam.

Egy srác nyitott ajtót akit egyből kiütőttem.

Bementem a lakásba és ott ült kábán mindenki. Full para jött rájuk, hogy itt egy 190 magas kigyúrt agresszív.

Én meg kérdeztem, hogy hol van ő?

Mutatták hogy alszik, de olyan mérges voltam, hogy aki megmutatta azt is leütöttem.

Oda mentem hozzá, megnéztem a pulzusát, és jól volt de nem volt magánál.

Ezért a jelenlévőket addig vertem amíg ki nem derült hogy mit adtak neki.

Elmondták hogy egy lsd bélyeg.... Egy egész wtf? .. Egy eki.... Meg némi speed.

A díler is jelen volt, hadovált vmit, de nagyon megvertem. Plusz ő fel ismert hogy ki vagyok itt a környéken és nem mert ellenálni,csak hadarta hogy bocsánat... Nem tudtam hogy ő hozzád tartozik..

Tetü csicska.

Ezek után még megkérdeztem, hogy hozzá nyúltatok? De esküdtek hogy nem.

Ezek után és pár ütés kiosztása után elvettem a náluk lévő összes pénzt, aztán megfogtam a csajt az ölembe és hazahoztam.

2 napig lábadozott.

Közben itattam vízzel végig.

Éjszaka felkelt járkálni, azt suttogta fél. Elmondtam, hogy semmi baj, biztonságban vagy, megöleltem, aztán miután lenyugodott betakartam.

És soha, egyetlen 1x sem közeledtem felé úgy.. Viszont ő a 2. Nap végén felkeltett hajnalban.

Hogy vele még senki se volt ilyen törődő stb, aztán ellentmondást nem tűrve megcsókolt... Én meg vissza őt.

Szóval azóta tart, 2 éve.

2024. júl. 4. 18:25
 16/38 anonim ***** válasza:
Egy biztos, ha mégis bevállaljátok a gyereket, mivel drogozott régen a lány, egy méregtelenitő kúrát mindenféleképp javaslok, gondolom fogyatékos gyereket nem szeretnél! Mindettől függetlenül én nem vállalnám be, a lány túl fiatal, a gyerekvállaláshoz is és hozzád is.
2024. júl. 5. 08:04
 17/38 anonim ***** válasza:

Tehát te már akkor azon gondolkoztal, hogy szexi lesz, amikor meg csak 13 éves volt??? Jesszusom, nagyon beteg vagy. Inkább több gyereket ne vállalj…

Remelem őszintén, hogy csak kamu sztori. Te a megmentő szerepben tetszelegsz nála, ezt ki is használod, ő meg kihasználja az anyagi oldalát, de teljesen egyértelmű, hogy traumakon ment keresztül.

2024. júl. 5. 10:54
 18/38 A kérdező kommentje:

Fiatalon tanultam antropometriát, a test arányait, a szimmetriát.

De aki nem tanulta az is meglátja a másikban azt, akár már fiatal korában, hogy különleges lesz, mivel olyan testi arányossággokkal rendelkezik, amik a tökéleteshez közelítenek.

Testfelépítésben és arcfelépítésben.

Ebbe te látsz csak bele többet 17. pedig ebben nem volt több.

És igen.

Érték traumák a hülye piás anyja, meg az átcuccozott 1 éve alatt, amik miatt 5-6 havonta közepesen súlyos pánikrohamot kap.

De ilyenkor felhív engem és meggyógyítom kevesebb mint 10 perc alatt.

Felidézzünk nagyon jó emlékeket ilyenkor. Pl mikor kapott egy cicát tőlem. Elmeséltetem vele Mit érzett akkor, milyen volt először megölelni, meg simogatni azt a cicát, és hogy az a cica itthon várja, ahogy én is....

Aztán csak folyamatosan beszélni kell neki lassan, hogy az ami kiakasztotta semmit se számít. Lényegtelen. Semmi. És hogy mik az életben fontos

dolgok, mint az együtt töltött idő, a család, az otthon.

Úgyhogy most már nem volt 6 hónapja ilyen rohama.

Am az váltja ki, hogy ő pont olyan rugalmatlan mint én.

Ő sem bírja a változásokat, főleg a drasztikusan ahogy én sem.

2024. júl. 6. 17:24
 19/38 anonim ***** válasza:
90%
Ez a pedó már írt ki sok ilyen pedófantáziás kérdést. Fel lehet ismerni a világtalan vakegér stílusáról.
2024. júl. 6. 17:40
 20/38 anonim válasza:
Engem az izgat legjobban, hogy miért szólnak a kérdező válaszai arról, hogy kiket hogy vert meg?
2024. júl. 6. 18:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!