Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vajon napvilágra hozni...?
Sziasztok!
Szerelmes vagyok, egyelőre plàtóinak tűnik a dolog, ugyanakkor az illető bizonyos megnyilvànulàsai alapján reménykedem. Nagyon tetszik, nagyon oda vagyok érte és belül régóta őrlődöm a helyzet miatt. Vannak nehezítő tényezők. Azt gondolom, felfordulna az élete, ha bedobnàm neki a nagy vallomást, inkább neki nem szeretnék kellemetlenséget, a saját bőrömet nem kímélném, még ha le is jàratnàm magam esetleg ezzel, ami benne van a pakliban nyilván.
Fontos szàmomra az illető annyira, hogy nem szeretnék neki semmi rosszat sem okozni. Ugyanakkor előbb-utóbb kirobban belőlem,amit érzek, tehát valamilyen módon tudatnom kéne vele,amíg nem késő. Talán a nemleges vàlasz esetén könnyebben tovább lépnék, bàr vacilàlok erősen, jó ötlet -e?...
#31-re kérlek ne hallgass, jó?
A legrosszabb tanácsot adta neked úgy, hogy ő nem mer kilépni a kapcsolatból pedig mégcsak 34 éves!
"Érdekkapcsolatban élek már több mint 17éve"
Egy társfüggő hiába ad neked tanácsot, mint tudjuk személyiségzavarban szenved és ha majd akad neki olyan férfi e megcsalja a párját, de nem fix, hogy aztán lelépne vele!
Lehet kb. kapisgálni, hogy ugyanolyan típus lehet mint a te kiszemelted.
Bár még egy kicsit se biztos, hogy a férfi vonzódik hozzád és te ha rá hallgatsz köpni-nyelni nem fog tudni majd aztán elzavar a fenébe, vagy leépít látványosan aztán a "💖 A szerelem a legszebb, csodásabb dolog a világon!😍 Jó annak, akit viszont szeretnek!"-al kitörölheted a feneked aztán lehúzhatod a WC-n, habár magadat is lehúznád szívesen.
Ha nem közeledett feléd mégha szexuálisan vonzódik is hozzád, vagy tetszik neki a helyzet amit kreálsz a boci tekintettedel nem mondta, hogy:
"Gizi gyere dugni/Gizi érzek irántad valamit elválok-szakítok!"
Inkább tartja a távolságot ami egyenlő azzal, hogy nem akar tőled semmit!
Felejtsd el, ne tartsd vele a kontaktust egyáltalán és idővel túllépsz rajta!
A te párod/férjed tudja, hogy érdekből vagy vele? Őszinte vagy hozzá? Mert ha nem akkor miért prédikálsz őszinteségről?
Bár nem sokat számít amikor 34(!!!) évesen 17(!!!) éve érdekkapcsolatban élsz. Nem bizonyul hasznosnak a válaszod mert nem akarsz kilépni a kapcsolatból.
Szinte biztos vársz a hercegre a fehér lovon akivel majd megcsalod a párod minimum érzelmi téren és majd vele fogsz lelépni mert irtóra kapcsolatfüggő vagy.
De cool lehet ám várni rá és kapcsolatból kapcsolatba ugrani!
Egyáltalán mi lenne szerinted, mit érne el azzal, hogy elmondaná, hogy "szerelmes" belé? Tapsikolna örömében, elhagyná az "asszonyt", vagy megcsalná ő vele? Vagy esetleg szánalommal tele közölné, hogy kopjon le róla mert nincs esélye?
Amúgy nincs esélye egyértelműen mert nem közeledett hozzá, sőt visszavonult!!!
Olyan férfinak miért kéne elmondani az érzéseit aki magasról tojik rájuk? Azért, hogy égjen, benne legyen élete végéig, hogy elutasította nemcsak tettekben hiszen visszalépett hanem már még szavakkal is? Legjobban teszi ha nem bolygassa aminek nincs értelme és szépen megszünteti vele a kapcsolatot örökre úgyis a férfi nagyon afelé tart. Ki lehet jelenteni, hogy már most leépíti. Hagyja békén mert meg fogja magát égetni kegyetlenül.
Majd akad hozzávaló egyedülálló férfi akin nem kell majd osztozkodni feleséggel/barátnővel, a kérdező lesz számára a #1!
Természetesen békén hagyom, eddig is ezt tettem,a viszonyunk pedig egyàltalàn nem rossz, normális, mint évek óta,baràti,bizalmas,de semmi több.
Csak mivel voltak még pàr hete is megnyilvánulàsai, amikkel például talàlkozàsra cêlzott poénosan,de konkrétan,így felkavart,de aztán megint visszavett,így érzékeny és értelmes ember lévén ugyanezt tettem.Mostanra meg màr elfàradtam abban, hogy megfejtsem,bàr nyilván nagyon is tisztában vagyok vele,hànyas a kabàt...😀 Nem egy nagy rejtély, csak miután érzelmileg bevonódtam,így nem volt könnyű ezt uralni. Aki volt hasonló helyzetben,tudja,miről beszélek.
Egyébként nem bàntanék senkit sem az életvitele miatt, minden sors màs és mindenkinek megvan a maga oka, miért él úgy, ahogy.
"Egyébként nem bàntanék senkit sem az életvitele miatt, minden sors màs"
De azért bántanád a "szerelmed" aki behúzta a kéziféket meg a párját is akivel együtt van nyugodtan!
Rá fogod a sorsra, hogy kinek hogyan alakul az élete és mégis más életébe avatkoznál bele mert annyira FOGLALT f@széheskurwa vagy!
Egyébként te HP nincs sors, döntések vannak! A te életedért te felelsz!!!
"Csak mivel voltak még pàr hete is megnyilvánulàsai, amikkel például talàlkozàsra cêlzott poénosan,de konkrétan,így felkavart,de aztán megint visszavett,így érzékeny és értelmes ember lévén ugyanezt tettem."
VISSZAVETT, akkor miért nem hagyod végre békén? Egyáltalán te "okoska" az, hogy talira "poénosan" utalt nem egyenlő azzal, hogy megb@szna! Te magad írtad, hogy barátok vagytok. A barátok megszokták egymást hívni talira mindenfajta rossz szándék nélkül!
Csak mivel viszket a pitsád FOGLALT farokra azért bemagyarázod magadnak, hogy meg akar b@szni.
Az a legviccesebb az egészben, hogy te magadat nevezed intelligensnek, de itt kérdezed, hogy mit csinálj! 🐒
HAGYD BÉKÉN!
Hello!😀
Először is,a sors című résznél én konkrétan arra a lànyra utaltam, aki írt egy kommentet és neki estetek.Annyit írtam, mindenki màsképpen él, nyilván senkit sem fogok emiatt megkövezni.
Màsodszor, egyszer sem írtam, milyen marha intelligens vagyok, azt írtam,értelmes és amúgy igen, miután senkire sem màsztam rà, mindössze megosztottam anomim módon valamit,amit jobb helyeken így hívnak: érzés.
Mifelénk kapcsolatban élő baràtok nem szoktak csak úgy talizgatni, talàn neked belefér,egészségedre!Én aztán nem foglak emiatt ócsàrolni, nem vagyok frusztrált.😀
Egyébként mindenki boldog lehet, aki teleköpködte itt a kommentszekciót, ugyanis azóta már elég egyértelművé vált, hogy nem egyoldalú a dolog, szóval erről ennyit.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!