Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes vajon napvilágra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vajon napvilágra hozni...?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerelmes vagyok, egyelőre plàtóinak tűnik a dolog, ugyanakkor az illető bizonyos megnyilvànulàsai alapján reménykedem. Nagyon tetszik, nagyon oda vagyok érte és belül régóta őrlődöm a helyzet miatt. Vannak nehezítő tényezők. Azt gondolom, felfordulna az élete, ha bedobnàm neki a nagy vallomást, inkább neki nem szeretnék kellemetlenséget, a saját bőrömet nem kímélném, még ha le is jàratnàm magam esetleg ezzel, ami benne van a pakliban nyilván.

Fontos szàmomra az illető annyira, hogy nem szeretnék neki semmi rosszat sem okozni. Ugyanakkor előbb-utóbb kirobban belőlem,amit érzek, tehát valamilyen módon tudatnom kéne vele,amíg nem késő. Talán a nemleges vàlasz esetén könnyebben tovább lépnék, bàr vacilàlok erősen, jó ötlet -e?...

2024. jún. 24. 21:56
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Igen,erre én is gondoltam, hogy ez az egész tetszik is neki, viszont mivel nem vak és làtja rajtam a komoly szàndékot, plusz ismer azért egy ideje,így behúzta a kéziféket.A bonyodalom elvégre senkinek sem hiànyzik.
2024. jún. 25. 20:39
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Örülj neki, hogy megtapasztaltad, hogy milyen az, amikor úgy néznek rád. Ebben a kapcsolatban ennyi volt. Nem kell mindennek beteljesülnie.
2024. jún. 26. 05:24
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Tovabbra sem jott arra valasz, hogy hazas vagy sem. Nagyon nem mindegy.
2024. jún. 27. 17:43
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

100%, hogy foglalt a faszi. Lényegtelen, hogy házas, vagy párkapcsolatban van. Az a fő, hogy nem fog belőle kilépni inkább megvárja míg ezüst tálcán felkínálod magad neki. Tutira tudja, hogy mennyire bizsereg rá és azt is, hogy csak elég hozzád kedvesnek lenni, csillogtatni a szemecskéit te úgyis bele fogsz menni a szeretői kapcsolatba, vagy egyszeri alkalomba.

El van ő a társával és még az is lehetséges, hogy nem csak veled csalná meg, ergó hozzá van ő szokva a rajongó szeretőkhöz. Tudja ha téged nem varr le akkor majd le fog másokat és te buta, naiv kislány azt hiszed, hogy ő is oda van érted, hogy majd érted elhagyja a párját.

Ő nem bánja, hogy mit mondasz, csinálsz. Az érzéseiddel meg aztán végképp nem foglalkozik. De nyugodtan járasd le magad a "szerelmi" vallomásoddal és hagyj vigyen is a bokorba. Aztán ha kihajít akkor magadra vess!

2024. júl. 9. 21:18
 25/40 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nyilván nem fogom lejàratni magam,ha ő azt fogja valaha érezni,úgy is lép,ha nem,akkor nem...Én egyértelműen elvetettem a gondolatot, hogy nyakàba zúdítsak bàrmit is!

Mindemellett jó a meglàtàsod, köszönöm a te véleményedet is!

Egyébként kihasználhatnà a jelenlegi helyzetet,ha ràérzett a gyengeségemre,de nem teszi.Azért holmi bokros pàsztorórànàl régebbi és komolyabb a kapcsolatunk.🙂🙃

2024. júl. 9. 21:45
 26/40 anonim ***** válasza:
86%

"viszont mivel nem vak és làtja rajtam a komoly szàndékot, plusz ismer azért egy ideje,így behúzta a kéziféket.A bonyodalom elvégre senkinek sem hiànyzik."

"Nagyon tetszik, nagyon oda vagyok érte és belül régóta őrlődöm a helyzet miatt. Vannak nehezítő tényezők. Azt gondolom, felfordulna az élete, ha bedobnàm neki a nagy vallomást, inkább neki nem szeretnék kellemetlenséget, a saját bőrömet nem kímélném... Fontos számomra az illető..."

Ha oda vagy érte, fontos számodra, nem akarsz neki kellemetlen érzést okozni, úgy érzed, hogy visszalépett, nem akar komplikációkat akkor miért nem tartod tiszteletben a döntését és miért nem hagyod örökre békén? Az önző éned miatt, mi?

Az érzéseket lehet korrigálni főleg úgy ha nem tartod a másikkal semmilyen körülmények között a kapcsolatot. Nem kell ahhoz tudatni a másikat egyetlenegy módon sem, vagyis sem szavakkal, sem tettekben, hogy te túl tudj rajta lépni.

És hogyha csak bebeszéled magadnak az egészet? Tudjuk, hogy az ember reményeket ébreszt sokszor magában holott a valóságban sehol semmi. De ha még kölcsönös is a dolog nem kezdeményezett tehát több mint valószínű, hogy nem akar tőled semmit. Nem érsz el egyáltalán semmit azzal, hogy elé állsz és elmondod mit érzel, vagy elkezded magad kelletni mint egy ribizli. Arról nem beszélve hogyha ő neki van partnere és eddig nem szakított vele akkor azok után sem tenné meg, hogy téged megfektetne. Akarsz ribizli lenni, vagy ürítésre szolgáló tartály a partnere mellett? Ennyire nincs önbecsülésed, viszket a bigyód házas/foglalt férfira? Nem elég a maszturbáció? Kezeltesd akkor magad pszichológussal ha te szemrebbenés nélkül belemennél abba, hogy használgatna mint a kutat...

2024. júl. 9. 21:46
 27/40 anonim ***** válasza:
84%

"Azért holmi bokros pàsztorórànàl régebbi és komolyabb a kapcsolatunk.🙂🙃"

Akkor miért nem szakít ha ti kapcsolatotok szent, tökéletes, komoly? Nos azért mert te max csak ürítésre szolgálnál ha bedobod magad. Valószínűleg ő mint írta előttem a #24 nem startolna rád. Te akarod tényleg kellettni magad, csábítani, te akarsz teperni egy olyan férfiért aki csak a lyukat látná benned? Vagy azt hiszed hogy szakítana ha megbolondítaná a nemiszerved és tehetséged az ágyban? Nyugodtan le lehet pontozni és meg is haragudhatsz rám nem érdekel. Szégyenteljes, hogy képes vagy ágyasként funkcionálni annyira nem bírsz magaddal:

"Nyilván nem fogom lejàratni magam,ha ő azt fogja valaha érezni,úgy is lép,ha nem,akkor nem.."

Kérdező már amióta véged van érte és flörtölsz vele, szemezgetsz vele azóta megalázod magad, de ha még visszonyt is folytatsz vele akkor tényleg meggyalázod önmagad.

Most ha netalán véget vetne a kapcsolatának és veled jönne össze attól kéne tartanod, hogy vajon téged mikor csalna meg, mikor dobna ki téged más nő miatt. Valóban foglalt/házas férfi kell? De mégha nem is lenne hozzád hűtlen, nem lépne le más nővel kapcsolatból kapcsolatban kötne ki ami szintén probléma. Egy kapcsolatot ajánlatos kiheverni teljesen és csak aztán másikban lenni. Akármit is csinálsz sehogy sem fogsz jól kikerülni a helyzetből. Ha normális értékrenddel bírsz és nemcsak az ő kapcsolatát tiszteled, hanem az ő döntését is miszerint nem kellesz neki akkor békén hagyod. Ha meg már senkit sem nézel akkor legalább magadat nézd, becsüld már magad többre mint egy heti-pár órás prostinak. Eszem megáll, hogy az érzéseid ennyire uralkodnak feletted és nem te parancsolsz nekik. (#smh)

2024. júl. 9. 22:08
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes mert nyilván nem jössz te be neki (annyira), hogy kikezjen veled.

Inkább úgy tűnik véleményem szerint, hogy egó, önbizalomnövelésre vagy jó és ki is fújt.

Nem hihető el, hogy nem látja rajtad, hogy legszívesebben rá másznál.

Egyértelműen nem vagy neki még testiségre se eléggé jó.

Természetesen rajtad múlik mit csinálsz viszont én se nézetném le magam főként nem egyedülállónak nevezhető pasi miatt.

2024. júl. 10. 18:16
 29/40 A kérdező kommentje:

Nyilván nem haragszom és nem is sértődöm meg, nem nyomultam rà és nem kezdtem ki vele semmilyen formában, békén hagytam eddig is, tehát nincs okom magamra venni bàrmit is.

A kérdés feltevése óta eltelt időintervallumban is passzív maradtam, mert így làtom jónak.

A legreàlisabbnak az a lehetőség tűnik, hogy neki valószínűleg nem érek meg semmiféle kockázatot, minden esetre tudatnà velem,ha ez mégis fennàlna.

2024. júl. 10. 20:15
 30/40 A kérdező kommentje:
*fennàllna
2024. júl. 10. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!