Balliberális! Mi a véleményetek arról,hogy M.P-ről egyre súlyosabb tények kerülnek napvilágra?
Figyelt kérdés
Csak pár dolog ami a cikkben szerepel.
- A terhes nőket is az ukrán frontra küldené.
- Már 2016-ban megkötötte a Gyurcsány-Magyar szövetséget az Orbán kormány megbuktatására.
- Pedofilhálozat vezetője M.P
- Visszahozná a sorkatonai szolgálatot.
- eltörölné a nyugdíjakat.
A cikket linkelem az első hozzászólásba.
2024. jún. 6. 07:55
2/13 anonim válasza:
Link még sehol de gondolom valami origó szintű írka-firka.....
3/13 anonim válasza:
Ha MiHazánkos a balliberális, akkor válaszolhat balliberálist érintő kérdésre?
4/13 anonim válasza:
Ha tényleg lenne link, akkor a nyitóba csatolta volna a kérdező, akarom mondani fizetett provokátor.
Esetleg lehet, hogy Orbánt akart írni M.P. helyett, úgy el tudom képzelni, hogy ezek egytől egyig igazak.
5/13 anonim válasza:
Állítólag egyszer látott két méterről egy rózsaszín labdát.
6/13 anonim válasza:
Gyerünk fidernyákok, már csak 3 nap van hátra a fináléig, addig tolni kell ám a kampányt ilyen kérdéseknek álcázva.😂😂 Ki szed össze több krumplit a pártirodánál addig.😂😂
7/13 anonim válasza:
Már megint egy kormánypropagandista, aki a libsik ideológiai következetességéért aggódik... Szerintem ez a kérdés is csak a fideszeseket érdekli, ugorjunk!
8/13 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül nem lett beillesztve a link mert valószínű csak a beteg kérdező beteg fejében szerepelnek ezek a beteg gondolatok.
9/13 anonim válasza:
Én is mondok néhány tényt kérdező:
-B Cs
-I I
-R CS
-K K
-A A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!