Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek felnőtt nő létemre két pasiba szerelmes? Volt hasonló érzése valakinek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó pasi barátom, aki most éppen foglalt, nyilván nem mászok bele az életükbe, de nagyon jól érzem magam vele, de most nem lehet az enyém tudom. Ismerkedtem, hasonló pasit ismertem meg mint a barátom, úgy érzem két hónap után hogy kezdem megszerezni. De valamiért a barátomat nem tudom kiverni a fejemből! Nem értem magam! Van párom, de hiányzik a barátom, akivel hetente találkozunk, és nagyon jól elvagyunk. Ami fura hogy a párommal még túlzottan nyilvanos helyen nem jelentünk még együtt, még nem vállaltam fel mindenki előtt, viszont a barátommal bárhová elmegyek kettesben nem zavar ha látnak minket, mindig mondom neki hogy olyan sokat látnak együtt, biztos azt hiszik együtt vagyunk. Valakinek hasonló érzése volt?2024. jún. 13. 06:58
11/14 anonim válasza:
Szerintem ha szerelmes lenne a barátba akkor nem járna mással hanem szenvedne mint a kutya.
12/14 anonim válasza:
Szerintem a szíved mélyén a foglalt baratod szereted, nem a barátodat, az csak bejön beke, elvagy vele.
Ha szakítana a barátod nőjével, és szerelmet vallana neked, nyomban elhagynád a mostani párodat, és vele jönnél össze szerintem. Így van, vagy rosszul érzem?
13/14 A kérdező kommentje:
12
Nem tudom lehet. Barátok vagyunk csak, elrontani nem szeretném a kapcsolatunkat.
2024. jún. 13. 17:34
14/14 anonim válasza:
Az izgalomba vagy szerelmes, nem egyikbe vagy másikba. Tetszik ez a helyzet, hogy két srác is van körülötted, a lehetőségek pedig kiváltják az izgalmat, ami a pillangokat okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!