Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti voltatok szerelmesek másba a párkapcsolat alatt?
Áhh szerelmes azért nem.
De erős vonzódás előfordult az exem mellett. Maradt az ábrándozás.
Természetesen, ha őszinte szerelmet éreznék akkor nyilván elhagyom a jelenlegi párom akibe nem vagyok szerelmes. Én azzal lennék szívesen akit tényleg szeretek nem tudom más miért tesz másként.
3.
Talán mert van aki egyáltalán nem képes szerelmet érezni, még ha akar akkor sem? Kellemetlen, de létezik ilyen.
Ilyen vagyok én is. Egészen mostanáig nem éreztem szerelmet. Ez sem igazi szerelem amit msot érzek. De egyfajta kötődés.
Mikor 10-en éves voltam indig azt kívántam hogy legyen enyém az a nő aki megkívánok. Maga a kívánság teljesült. De olyan értelemben, hogy nem tudok szerelmes lenni. Borzalmas....
Kiléptem a jelenlegi kapcsolatomból a másik lány miatt.
Amikor intéztem a dolgokat magam körül, költözés,pénzügy stb... Kaptam egy üzenetet hogy talált magának mást.
De legalább megkönnyebbültem végre :D
Egyébként tudom milyen érzés, bűntudat, szomorúság depresszió szánalom érzet veszi át a napjaid, közben a párod ebből észrevesz semmit,
nem tudod hogy dönts hogy van bátorságod kilépni több éves kapcsolatból, megtudjátok e javítani, hogy felejtsd el a másik személyt, aki testileg és lelkileg is vonz?
Jól választasz majd?
Kibírhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!