Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előrfordult már valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előrfordult már valakivel, hogy szerelmesek voltatok x-be, majd beleszeret y-ba. és majd később újra x-be szerelmes?

Figyelt kérdés
nem tudok róla példát meg semmi, csak eszembe ötlött ez a kérdés... :D

2015. aug. 6. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, velem.
2015. aug. 6. 23:07
 2/8 A kérdező kommentje:

helyesbítek:

szerelmes voltál x-be, majd beleszerettél y-ba... és majd később újra b-be voltál szerelmes.

2015. aug. 6. 23:08
 3/8 A kérdező kommentje:

újra x-be*

jó ezt a kérdést nem tudtam leírni xddd miiindegy majd legközelebb

2015. aug. 6. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Velem is.
2015. aug. 6. 23:14
 5/8 A kérdező kommentje:
ééés valaki leírja picivel részletesebben, hogy hogy mint is működik az ilyen? :D
2015. aug. 6. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:

velem is :)

2 éve, amikor elballagtunk, egy pletyka segítségével kiderült, hogy x is szerelmes volt belém, de már mindegy volt, mert mindkettőnket felvették az első helyre, vagyis én Kiskunhalasra mentem egy elit gimibe reál szakra, Ő meg Kiskunfélegyházára biosz-kémia szakra és aki nem tudná, a két suli 80km-re van egymástól, szóval nem találkoztunk, neki pedig eltörölték első félévben a 7-es buszát reggel, vagyis mire leszállt, már rohanhatott is a csatlakozásához én meg arra a buszra szálltam fel végül amiről ő leszállt és így teljesen elkerültük egymást, és egyre ritkábban beszélgettünk fbn, és mivel halason meg hemzsegnek a jópasik, így hamar találtam is 1-et, össze is jöhettem volna vele, de addig-addig húzódott a dolog, amíg így 2év után újra találkoztam x-el és újra beleszerettem, és ahogy hallom ismerősöktől, amikor finoman rákérdezek, mindig azt mondják, hogy nincs senkije és neki csak egy m-i lány tetszik neki, aki nem félegyházára jár, pont mint én, a haverja, akivel csak kb 2évente egy 2-3percre látjuk egymást mindent szó szerint mindent tud rólam és most nem tudom, hogy x miatt vagy azért, mert áltsuliban az anyukája volt az osztályfőnököm, de a lényege az, hogy x-el még most se beszélünk, legutoljára egy "bulin" találkoztunk, de akkor folyton engem nézett és ezt az egyik ismerősöm is szóvá tette nekem :D és mindig akkor megy le fbről, amikor én már nagyon nagyon régóta és ezt már én is és az unokatesóm is észrevette, ja és amikor még régebben beszéltünk, amikor még y volt, akkor nem is vett észre olyan lányokat, akik elég feltűnően viselkednek és akiket az egész suli ismer :D

2015. aug. 6. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 nem biztos, hogy érthetően leírtam, de ha valamit nem értesz, akkor majd szóljál nyugodtan ha ennyire érdekel a téma ;)
2015. aug. 6. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem mindenki életében van egy nagy szerelem, ami gyakran nem is ésszerű, és reális, de mégis szerelmes vagy az illetőbe. Közben jönnek mások, de az etalon mindig a "Pisti/Kati" marad... Hozzá viszonyítasz, ő a mérvadó.
2015. aug. 6. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!