Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém? Létezhet ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém? Létezhet ilyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom, rég óta ismerjük egymást és mindig is volt köztünk kölcsönös vonzalom. Néhány alkalommal csókolóztunk, egyszer elhangzott, hogy ő már volt belém szerelmes régebben, ha együtt vagyunk folyton néz, de van mikor elkapja a tekintetét ha észreveszem, van mikor hosszasan néz a szemembe. Sokszor megérint, átölel, mosolyog rám és a szemében van egyfajta csillogás ha engem néz. Ha fiúk jönnek oda hozzám mondjuk egy szórakozóhelyen, ő is rögtön megjelenik mellettem. Voltak barátnői, de akkor is így viselkedett velem. Nem szép dolog, de akkor is csókolóztunk, mikor kapcsolatban volt, többször is. Pár alkalommal aludtunk is együtt, leginkább házibulikban, vagy egy buli után ha egyikünk nem tudott hazamenni. Ilyenkor szorosan átölelt, magához húzott, be is próbálkozott volna, de nem hagytam. Nem azért mert nem kívánom, hanem nem akartam. Évek óta húzodik ez a dolog kettőnk közt, érdekes kapcsolatnak mondanám a miénket. Beszélni nem különösebben szoktunk erről, inkább csak poénkodni, de olyan kicsit zavarba is jön. Én szeretek vele lenni, a társaságában, jól érzem vele magam. Részemről ez több, mint barátság, de nem szerelem, bár könnyen kialakulhatna.

Mit gondoltok ő érezhet valamit irántam? Nagyon jó barát, aki néha csak szeretet és szexhiányos, esetleg vonzódik hozzám és többet is akarna csak valamiért nem lép? Vagy az is lehet hogy évek óta azerelmes, csak titkolja? Nem tudom reálisan megítélni a helyzetet, nektek mi a véleményetek a leírtak alapján?

21/L

2015. aug. 5. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Elsősorban az a véleményem, hogy ez a srác éretlen. Kapcsolatban van, de rámászik a lánybarátjára, és úgy érzi, ezzel nincs is gond. Még csak arra sem tartja érdemesnek a dolgot, hogy megbeszélje veled. Ha összejöttök, tudnál nyugodtan aludni, hogy esetleg egy másik csajjal ugyanezt csinálja? Szerintem csak kihasznál téged, úgyhogy koptasd le, és keress magadnak egy férfit! Ne egy hülyegyereket!
2015. aug. 5. 13:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy jön ez a Felnőtt párkapcsolatok kategóriába? Ok, látom, hogy 21 éves vagy, de amit itt leírtál, az még messze a tini korosztály bánata.
2015. aug. 6. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!