Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek hány évesen válnak éretté egy párkapcsolatra ? Amikor már 2 felnőtt ember áll egymással szemben.
ez mindenkinel mas, kell hozza elettapasztalat, onismeret, szemelyisegfejlodes, erzelmi intelligencia stb., es persze elhatarozas, hogy te komolyan gondolod. altalaban tizeneves korban ezek meg nincsenek meg. en ugy vettem eszre, hogy nagy atlagban 25 korul lesznek az emberek eleg erettek az elso normalis parkapcsolatukra.
persze van aki meg 40 evesen sem eleg erett hozza, es lehet, hogy soha nem is lesz.
Általában olyan 20-25 közzött, néha 30.
A 40 erős túlzás. Jó hogy nem a nyugdíjasklubban áll készen az ismerkedésre.
Én például eléggé későn érő típus vagyok, mert sok kudarc, bántás volt az életemben, apámmal egy hosszabb időszakban pedig kifejezetten rossz volt a kapcsolatom, sokat veszekedett velem, kiabált. És ezt a mai napig nem sikerült feldolgoznom.
Lelki fogyatékosként meg nem akarok belemenni egy kapcsolatba, nem lenne helyes döntés. Aki lelkileg rendben van, annak való a szerelem.
De a lelki szemetesládámat nem önthetem rá a másik emberre. Előtte ki kell üríteni lelkem szemetesládáját, kitisztítani, kisuvickolni. Ha mindenki ezt az elvet vallaná, sokkal kevesebb tönkrement kapcsolat lenne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!