Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek felnőtt nő létemre két pasiba szerelmes? Volt hasonló érzése valakinek?
Tipik nő vagy, nyugi, ez nálatok teljesen normális. Nem értitek magatokat, össze vagytok zavarodva, új ingerek kellenek, trófeák, ebben az állapotban képesek vagytok megragadni akárhány éves korotokig.
Hogy fordított esetben is létezik e a jelenség? Persze. Csak ne nevezzük érettségnek.
"hasonló pasit ismertem meg mint a barátom, úgy érzem két hónap után hogy kezdem megszerezni."
2 hónap után te nem vagy szerelmes senkibe, maximum fellángolsz iránta, de te nem lángoltál fel érte mert direkt azért össze jöttél vele hogy hasonlít a barátodra.
"Van egy nagyon jó pasi barátom, aki most éppen foglalt, nyilván nem mászok bele az életükbe, de nagyon jól érzem magam vele, de most nem lehet az enyém tudom."
Most nem lehet a tiéd? Meg akarod szerezni, tényleg trófea ő neked és a másikkal helyettesíted míg a barát szakít a párjával.
De te naiv, éretlen kislány te a barátnak nem tetszel mint nő. Ha tetszenél veled járna és nem a párjával! Várhatsz rá, de be fog b*szni rendesen ha ő nem szakít vele hanem inkább elveszi feleségül, gyerekeket hoz vele össze.
Annyira hajtod a szerelmet, hogy össze-vissza cselekedsz. Hagyd békén azokat a férfiakat örökre én is amondó vagyok. Egyik sem az "Igazi" számodra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!