Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetek felnőtt nő létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek felnőtt nő létemre két pasiba szerelmes? Volt hasonló érzése valakinek?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó pasi barátom, aki most éppen foglalt, nyilván nem mászok bele az életükbe, de nagyon jól érzem magam vele, de most nem lehet az enyém tudom. Ismerkedtem, hasonló pasit ismertem meg mint a barátom, úgy érzem két hónap után hogy kezdem megszerezni. De valamiért a barátomat nem tudom kiverni a fejemből! Nem értem magam! Van párom, de hiányzik a barátom, akivel hetente találkozunk, és nagyon jól elvagyunk. Ami fura hogy a párommal még túlzottan nyilvanos helyen nem jelentünk még együtt, még nem vállaltam fel mindenki előtt, viszont a barátommal bárhová elmegyek kettesben nem zavar ha látnak minket, mindig mondom neki hogy olyan sokat látnak együtt, biztos azt hiszik együtt vagyunk. Valakinek hasonló érzése volt?
2024. jún. 13. 06:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen sajnos,énis éreztem már így. Aki azt mondja nincs ilyen,az még nem volt hasonló helyzetben,emiatt is ért véget a kapcsolatom.
2024. jún. 13. 07:01
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sosem volt ilyen. A barat eleve azért barat, mert nem akarunk egymástól semmit…
2024. jún. 13. 07:01
 3/14 anonim ***** válasza:
21%
Nekem ez csak akkor van ha szingli vagyok. Pl tetszik a kollega plátói is lesz, ugyanakkor picsogok egy ex miatt akit szeretek, de azért randizom is és reménykedek abban a pasiban, és másik exemmel a szeretethiány miatt tartok baratság extrákkalt is, szoval amikor nekem több pasi is kéne, az mindig csak azért van mert egy barátom sincs, vagy aki szeretne.
2024. jún. 13. 07:20
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
*Szoval a párkapcsolatod valszeg vmi laza bizonytalan dolog lehet.
2024. jún. 13. 07:21
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Egyikbe se vagy szerelmes, a barát neked egyfajta trófea akit nem tudsz megnyerni és a párod vele helyettesíted, vagyis ő meg a pótlék, hamis trófea.
2024. jún. 13. 08:00
 6/14 A kérdező kommentje:
De úgy érzem szerelmes vagyok. A barátom amúgy mondta hogy látja rajtam hogy szerelmes vagyok az új páromba, amit nem is tagadtam le! Nem tudom hogy ő ezt hogy éli meg, nyilván ha mondtam neki hogy szerelmes vagyok, akkor egyértelmű hogy csak baráti kapcsolat lehet köztünk, ezt én is így gondolom.
2024. jún. 13. 08:27
 7/14 anonim ***** válasza:
47%

Tipik nő vagy, nyugi, ez nálatok teljesen normális. Nem értitek magatokat, össze vagytok zavarodva, új ingerek kellenek, trófeák, ebben az állapotban képesek vagytok megragadni akárhány éves korotokig.

Hogy fordított esetben is létezik e a jelenség? Persze. Csak ne nevezzük érettségnek.

2024. jún. 13. 08:31
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagy szerelmes az égvilágon senkibe. Te maga a szerelem érzésébe vagy "szerelmes". Fejezd be, hogy két fiúval szórakozol csak azért mert te "szerelmes" vagy az érzésbe. Az egyik foglalt egyébként annak te nem kellesz, a másik, a párod meg ne csaljad érzelmileg a barátoddal. Jah, a párod se vesz téged komolyan ha még nem vállalt fel. Szégyell téged, vagy csak szexre tart. Tehát szabadulj meg mindkettő fiútól örökre.
2024. jún. 13. 08:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"hasonló pasit ismertem meg mint a barátom, úgy érzem két hónap után hogy kezdem megszerezni."

2 hónap után te nem vagy szerelmes senkibe, maximum fellángolsz iránta, de te nem lángoltál fel érte mert direkt azért össze jöttél vele hogy hasonlít a barátodra.

"Van egy nagyon jó pasi barátom, aki most éppen foglalt, nyilván nem mászok bele az életükbe, de nagyon jól érzem magam vele, de most nem lehet az enyém tudom."

Most nem lehet a tiéd? Meg akarod szerezni, tényleg trófea ő neked és a másikkal helyettesíted míg a barát szakít a párjával.

De te naiv, éretlen kislány te a barátnak nem tetszel mint nő. Ha tetszenél veled járna és nem a párjával! Várhatsz rá, de be fog b*szni rendesen ha ő nem szakít vele hanem inkább elveszi feleségül, gyerekeket hoz vele össze.

Annyira hajtod a szerelmet, hogy össze-vissza cselekedsz. Hagyd békén azokat a férfiakat örökre én is amondó vagyok. Egyik sem az "Igazi" számodra...

2024. jún. 13. 08:49
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
Van ilyen, de inkább a hosszabb kapcsolatokra jellemző, hogy az ember meginog vagy más iránt (is) elkezd vonzódni. Lehet jönni az álszent dumával, egyszerűen benne van az emberekben ez az ösztön ami időnként fellángolhat. Ez nem azt jelenti persze, hogy félre is kell lépni! De erősen jellemzi az adott kapcsolat állapotát, ami elgondolkodtató. Az elején viszont nem normális, hogy nem dúl a love ezerrel. Ha már most van más is aki tetszik, akkor nem vagy szerelmes a párodba és lehet, hogy nem is leszel. Abba vagy, akit a barátodnak gondolsz. Fiú, lány barátság szerintem nincs egyébként sem.
2024. jún. 13. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!