Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Xanax hatasa alatt nem hagytam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xanax hatasa alatt nem hagytam beken egy fiut gaz lenne tisztaznom magam igy hogy mar tiszta vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon durvan nem hagytam beken.

Hivogattam, irogattam neki. Hiaba mondta hogy hagyjam, nem hagytam.

Mindig bennem volt 3-4 xanax aztan amikor nem vettem be azert voltam rosszul mert nem volt a szervezetemben. Es ekozben en vegig vegig zaklattam ot.

Irnom kene neki hogy miert csinaltam, csak felek megint azt hinne zaklatni akarom.

Olyan rossz igy lenni, hogy mar tiszta a fejem es egy fiu azt hiszi rolam egy orult zaklato lany vagyok. Legalabb tudja meg az igazat hogy konkretan drog hatasa alatt voltam.

Szerintetek?

2024. jún. 6. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csak éppen lehetnek mellékhatásai, mint idegesség, ingerlékenység, rendellenes gondolkodás, és erősen oldja a gátlásokat is.
2024. jún. 7. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:

8 vagyok.

Én is szedtem 4et Frontint ( ugyan az). Majdnem 1 év volt mire leszoktam...mindig féllel csökkentettem hetekig.

2024. jún. 7. 18:00
 13/14 anonim ***** válasza:

12

Na de hány mg-osat? Napi 4 db 0,25-ös nem olyan nagyon óriási mennyiség. Vagy egyszerre vettél be 4 db-ot?

2024. jún. 8. 06:47
 14/14 anonim ***** válasza:
13 igen, egyszerre.
2024. jún. 8. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!