Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Xanax hatasa alatt nem hagytam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xanax hatasa alatt nem hagytam beken egy fiut gaz lenne tisztaznom magam igy hogy mar tiszta vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon durvan nem hagytam beken.

Hivogattam, irogattam neki. Hiaba mondta hogy hagyjam, nem hagytam.

Mindig bennem volt 3-4 xanax aztan amikor nem vettem be azert voltam rosszul mert nem volt a szervezetemben. Es ekozben en vegig vegig zaklattam ot.

Irnom kene neki hogy miert csinaltam, csak felek megint azt hinne zaklatni akarom.

Olyan rossz igy lenni, hogy mar tiszta a fejem es egy fiu azt hiszi rolam egy orult zaklato lany vagyok. Legalabb tudja meg az igazat hogy konkretan drog hatasa alatt voltam.

Szerintetek?

2024. jún. 6. 23:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Ne, ne írj neki, ettől csak még furább lenne. Tök mindegy az indok. Lényeg, hogy innentől ne keresd.

Amúgy meg létezik a tiltás gomb, szóval ha annyira zavartad, letilthatott volna.

2024. jún. 6. 23:43
 2/14 anonim ***** válasza:
azért hinné azt mert tényleg egy őrült zaklató lány vagy xD Yanax ide vagy oda. Amúgy meg miért van benned 3-4? És egyáltalán hogy nem tudod megmondnai hogy mennyi volt benned?
2024. jún. 6. 23:47
 3/14 Kedves Vezető ***** válasza:

Nagy eséllyel mindjárt szimpatikusabb leszel nála, ha megtudja hogy gyógyszeres vagy.

Szerintem hagyd. Vagy ha amúgy megbízhatónak tartod, hogy nem adja tovább másnak, akkor mondd el, és úgy hagyd Őt. Lehet nem a nyomulásod a fő probléma..

2024. jún. 6. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Kedves (név),

Utólagos elnézésedet szeretném kérni korábban tanúsított magatartásom miatt. Akkoriban egy triazolo-benzodiazepin típusú vegyületet tartalmazó, orvosi rendelvény alapján felírt (Xanax fantázinevű gyógyszeripari termék), nem az előírások szerint adagolt szorongásgátló készítmény hatása alatt álltam. Ennek következtében beszámítási képességem jelentősen korlátozottá vált, és aktuális tudatállapotom nem egyezett meg a normál, élettani szinttel.

Az üzenetek küldésének időpontjában pszichés viszonyom bár szándékos módon módosult, cselekményem gondatlan jellegű volt. Ezen állapotomat az orvosi szempontból pszichotrop hatásnak tulajdonítom, mely már azóta megszűnt, hatóanyaga szervezetemből többnyire kiürült.

Eme elmeállapotomra hivatkozva, szeretnék tevékeny megbánást tanúsítani az általad elfogadott módon és mértékben.

Várom pozitív visszajelzésed.

Üdvözlettel,

(Te neved)

(Tuti siker 👍)

2024. jún. 7. 00:03
 5/14 anonim ***** válasza:
48%

Mennyi idősek vagytok?

A Xanax nem drog.

2024. jún. 7. 00:05
 6/14 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

5,

Az egyik legkeményebb, legaddiktívabb drog a benzodiazepin. A Heroinnal egyenértékű az elvonása ha valaki évekig rajta van

Itt nem erről van szó, de a kérdésből kiderült a módosult tudatállapot, így az is, hogy nem rendeltetésszerűen, rekreációs céllal használta.

2024. jún. 7. 00:11
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Inkább menj elvonóra.

Szerinted azzal jobb benyomást keltesz, hogy drog hatása alatt voltál?

2024. jún. 7. 01:45
 8/14 anonim ***** válasza:
39%

Xanaxhoz azért nem kell elvonó😅... csökkenteni kell mindig az adagokat és szépen lelehet szokni.

Sztm nem kell írni neki semmit.

2024. jún. 7. 03:47
 9/14 anonim ***** válasza:

8

Komoly függőség esetén kelhet.

És a legtöbb esetben nem megy egyedül, akkor is kell segítség, ha nem kórházba befekvéssel történik dolog. Hiszen éppen azért függő, mert nem tud megszabadulni tőle.

2024. jún. 7. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Hát a xanax nyugtató, attól nem fogsz így viselkedni. Van ott egyéb pszichés probléma is.
2024. jún. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!