Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XANAX hatása alatt milyen az ismerkedés?
gondolom letörlik a kérdést, mert xanaxxal kapcsolatos, pedig hát ez egy gyógyszer, és sok embernek kezelés miatt adják!
Sajnos nagyon szorongó meghunnyászkodó embertípus vagyok, ez a külsőmben is meglátszik, mert max jóindulattal átlagos méretűre nőttem, de annak is tényleg csak épp az alját surolva (170 / 60)
gyerekes arc, keskeny váll, stb.
szerotinin háztartás nulla. Embertársaimmal való empatikus képesség is a minusz végtelenben, egyszerűen nekem sokat nem mond az emberek mimikája, testtartása. Nyilván az alap dolgokat értem, de a finom részleteket, ráadásul azonnal, nem tudom értelmezni, sokszor egyáltalán nem.
Ettől függetlenül volt jó pár barátnőm és kalandom, igaz 21 éves koromig nőt nem láttam (most 29 vagyok)
A kényelmes életem tette lehetővé, hogy többet probálkozzak, de annak a 90%-a internetes társkeresökön történt. Élőben sajnos max smárolásig tartott a dolog, de az részegen nem nagy dolog.
Azonban mostmár nem birom az italt sem, igy kifogytak a szorongásoldó lehetőségeim.
A szorongást ugy kell érteni, hogy levegőt alig birok venni, volt hogy elzsibbatd a bal karom, meg ilyen aproságok.
Társaságom nem nagyon van, mert ugye full hülye vagyok az emberekhez és nyilván emiatt nem szereztem barátokat az életem során.
Persze az, hogy random nőket haza lehet vinni az éjszakából, azt nagyon is életszerűnek tartom, néha sikerült is.
Azonban szorongással még a házból sem tudok kimenni.
3 honapja lett vége egy kapcsolatomnak, és sosem a szakitás fájt igazán, hanem a lenullázás, ugyanis minden referenciám elvész, továbbra is egy kis szűz nőtlen gyíknak fognak tartani akik rám néznek, hiába voltam kapcsolatban hosszú ideig szép nővel.
És sokszor felmerül a kérdés, hogy a vonzó nők akik lefekszenek velem, azok vajon leöntöttek volna sörrel, megrugdostak volna, vagy ellökdöstek volna, ha odamegyek hozzájuk szórakozóhelyen, vagy kiverik a hisztit és odaugranak random fiuk hogy megvédjék a nőt, engem pedig megvernek.
Sajnos egyedül kell járjak az éjszakbáa, igaz 10 percre vagyok gyalog a legnagyobb pesti szórakozóhelyekről átlagban.
Mégsem vittem még senkit sem haza, pedig van lakásom is.
Na jó, hazavittem 5 év alatt 2x nőt, ebből egyikkel már előtte beszéltem társkeresőn és véletlenül futottam bele egy helyen.
Sajnos inni már nem birok, de talán xanaxxal le tudok lazulni oylan szinten, hogy oda merjek menni nőkhöz és nem törnek szét a fejemen poharat, nem fricskáznak rám csikket, stb.
Kinek mi a tapasztalata?
Egyszer mesélte egy nő, hogy swingerben volt, és milyen nehéz ott is ismerkedni, hogy csak egy fiuval ment szobára, de az is drogos volt mint kiderült....HÚHA, szóval ha valaki jóképü akkor még azt is elnézik neki, hogy be van extazizva?
Nyilván engem hasonló helyzetben az ablakon dobnak ki a biztonságiak.
Én is csak kb. 3x vettem be életemben nyugtatót, pedig kezeltek is szorongással. De nem akarok gyógyszerektől függni.
Amúgy nekem volt, hogy semmit nem éreztem, máskor meg álmosít. Bátorságot nem fog adni, el fog tompítani.
Neked nem a magasságoddal van a baj, meg hogy nem voltak nővel. Hanem inkább az, hogy a leírás alapján olyan szinten képtelen vagy kapcsolatot teremteni emberekkel, ami már kóros.
ez igaz.
de nyilván ha magas lennék és jóképü akkor akármilyen bénán oda lehetne menni.
de igy sajnos a béna megnyilvánulás sokszor felbárotitja a szadista emmbereket és megaláznak.
3 honapos bányamunkával 4 társkeresőbe fektetett minden szabadidőmmel és nem kevés előfizetési dijak és kiemelések árán összejött most hétvégén egy 100 kilós 40 éves nő, meg egy szolis vékony 45 éves 24 órán belül.
egyből máshogy néztek rám az emberek, pedig én nem éreztem magam máshogy.
szörnyü hogy ennyire az anyagcserém áldozoata vagyok:(
akkor még be tudtam rugni
de mondjuk 0,01%-os sikerráta mellett ez nem nagy szám
Én reggel kokszot használok az ismerkedéshez, este pedig ketamint. :D
De ha eljön hozzám, akkor megmutatom neki a bélyeg gyűjteményemet is. :D F
Miért nem a pszichiátert látogatod??
A xanax tompít, nem fog érdekelni a csaj, ha beveszed, olyankor minden semleges és nyugodt. Legalábbis nálam. Én az ismerkedésben pont az izgalmat szeretem, olyankor sosem vennék be.
Miért nem szedsz antidepresszánst, hogy javuljon az állapotod és jársz mellé terápiára, hogy az önértékelésed is jobb legyen?
Amúgy nekem nagyon lúzer magas ismerőseim is vannak..
másfél évig jártam 2011-ben az egyetemen pszichologushoz.
0 haszna volt, mert olyanokkal jött a nő, hogy ha nem tudok beszélgetni nőkkel, akkor beszélgessek nőkkel
és ez 4 hétig nem sikerült....nem si tudom mit várt.
akkorisban volt hogy egy évig nem beszéltem fiatal lányokkal, sajnos fius iskolába jártam.
továbbküldött pszichiátriára, ott reflexből adták a SSRI-t, aminek a mellékhatásai megintcsak egy külön tortura, többek között impotencia. Mindenesetre én a szivdobogás miatt kidobtam a kukába 3 szem után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!