Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XANAX hatása alatt milyen az ismerkedés?
gondolom letörlik a kérdést, mert xanaxxal kapcsolatos, pedig hát ez egy gyógyszer, és sok embernek kezelés miatt adják!
Sajnos nagyon szorongó meghunnyászkodó embertípus vagyok, ez a külsőmben is meglátszik, mert max jóindulattal átlagos méretűre nőttem, de annak is tényleg csak épp az alját surolva (170 / 60)
gyerekes arc, keskeny váll, stb.
szerotinin háztartás nulla. Embertársaimmal való empatikus képesség is a minusz végtelenben, egyszerűen nekem sokat nem mond az emberek mimikája, testtartása. Nyilván az alap dolgokat értem, de a finom részleteket, ráadásul azonnal, nem tudom értelmezni, sokszor egyáltalán nem.
Ettől függetlenül volt jó pár barátnőm és kalandom, igaz 21 éves koromig nőt nem láttam (most 29 vagyok)
A kényelmes életem tette lehetővé, hogy többet probálkozzak, de annak a 90%-a internetes társkeresökön történt. Élőben sajnos max smárolásig tartott a dolog, de az részegen nem nagy dolog.
Azonban mostmár nem birom az italt sem, igy kifogytak a szorongásoldó lehetőségeim.
A szorongást ugy kell érteni, hogy levegőt alig birok venni, volt hogy elzsibbatd a bal karom, meg ilyen aproságok.
Társaságom nem nagyon van, mert ugye full hülye vagyok az emberekhez és nyilván emiatt nem szereztem barátokat az életem során.
Persze az, hogy random nőket haza lehet vinni az éjszakából, azt nagyon is életszerűnek tartom, néha sikerült is.
Azonban szorongással még a házból sem tudok kimenni.
3 honapja lett vége egy kapcsolatomnak, és sosem a szakitás fájt igazán, hanem a lenullázás, ugyanis minden referenciám elvész, továbbra is egy kis szűz nőtlen gyíknak fognak tartani akik rám néznek, hiába voltam kapcsolatban hosszú ideig szép nővel.
És sokszor felmerül a kérdés, hogy a vonzó nők akik lefekszenek velem, azok vajon leöntöttek volna sörrel, megrugdostak volna, vagy ellökdöstek volna, ha odamegyek hozzájuk szórakozóhelyen, vagy kiverik a hisztit és odaugranak random fiuk hogy megvédjék a nőt, engem pedig megvernek.
Sajnos egyedül kell járjak az éjszakbáa, igaz 10 percre vagyok gyalog a legnagyobb pesti szórakozóhelyekről átlagban.
Mégsem vittem még senkit sem haza, pedig van lakásom is.
Na jó, hazavittem 5 év alatt 2x nőt, ebből egyikkel már előtte beszéltem társkeresőn és véletlenül futottam bele egy helyen.
Sajnos inni már nem birok, de talán xanaxxal le tudok lazulni oylan szinten, hogy oda merjek menni nőkhöz és nem törnek szét a fejemen poharat, nem fricskáznak rám csikket, stb.
Kinek mi a tapasztalata?
Egyszer mesélte egy nő, hogy swingerben volt, és milyen nehéz ott is ismerkedni, hogy csak egy fiuval ment szobára, de az is drogos volt mint kiderült....HÚHA, szóval ha valaki jóképü akkor még azt is elnézik neki, hogy be van extazizva?
Nyilván engem hasonló helyzetben az ablakon dobnak ki a biztonságiak.
Gondolom van pénzed, járj magánba. Az én dokim egy kincs, az utolsó gyógyszeradagot szedem, az első hét nekem is brutális volt, de aztán megszűnt.
A terápia pedig rengeteg segített feldolgozni a gyerekkorom.
Nem minden szakember jó. A legtöbb pszichológus pancser, de a magánpszichiáterekkel nekem eddig csak jó tapasztalatom volt( eddig 3 magánhoz és egy államihoz volt szerencsém), az állami nem jött be.
Keress új dokit, mert ellopja az életed a szorongás..
nincs valami gyógyszer amitől ugy fog müködni az agyam, mint a többi nromális embernek?
nem azért szorongok, mert nem voltam még nővel, mert elég sok nővel voltam már. Egyszerüen tetőtől talpig lebénit a szorongás, mindenféle mellékes gondolatok nélkül is.
a szorongás alapja, hogy a nők nagyon nagyon nagyon nehezen fogadnak el. Elsősorban a gyér külsö adottságaim és gyenge empátiám miatt.
És ennek tetejébe a külsőm miatt sok szadista ember boxzsáknak néz, amiből pedig nem jöhetek ki, csak vesztesen.
Pattogni lehet, de sajnos kivisznek 2-3-an és megvernek, és én ezt nem szeretném. Pedig én is pofánrugnám azt a nőt, aki elkezd sértegetni a saját örömére. Csak ugye nem tehetem. Még verbálisan sem. Mert megvédik.
Nincs az hogy odamegyek és nyitottak rám. Midnig csak a hatalmas falak, sehol egy mosolygó érdeklődő nő.
Az, hogy netről össze tudok kukázni nőket, az más téma, mert ott más a stratégia. De azt hiszem ennek élőben kellene megtörténnie, 2-3 óra alatt.
Nem alapozhatom az életem arra, hogy mindig hetekig-honapokig cseteljek nőkkel.
Szerezz pszichiátert! Az enyémet nő, nem tudom megadni az elérhetőségét, de komolyan sokat segít. Szerintem nem ez a problémád gyökere, én is meg voltam győződve valamiről, hogy más a bajom, erre nem kiderült, hogy utálom a szüleimet, mert most esett le, hogy pocsék szülők voltak?
Szerezz magánpszichiátert, aki szimpatikus neked! Többet nem tudok segíteni..
én tudom, hogy a szüleim jól alámvágtak, az öröm el volt nyomva mindig, sokszor dolgoztak anyámék, és engem meg otthagytak a tévével egész este.
egyébiránt meg csak abból indultak ki, hogy ha 5-össel van tele a bizonyitvány, akkor minden megvan oldva.
Végülis igen, mert jó fizetésem van, de a potenciál az sztem a több milliós havi jöveledelm környékén van nálam, nem a 6 számjegyü fizetések szintjén...
de kicsit azt is gyanitom, hogy ez az érzelmi elhanyagoltság csak egy skatulya ami mentén a pszichiáter szakma megprobál elindulni
?? 3 napig szedett gyógyszert összesen a srác, milyen mellekhatása lenne? ráadásul ennyi idő után?
Vagy az én fogalmazásom tükröz számodra depressziót és önsajnálatot? Mert én épp gyógyszert szedek, azóta nem tör rám random sírógörcs minden előzmény nélkül.
Kb. 10 éve gimis koromban vettem be nagymamámtól csórt xanaxot, amikor a gimi legszebb szőke cicababájával randiztam 16 évesen, és remegtem mint a nyárfalevél, izzadtam, pulzusom 150 lehetett. Nagyon minimális különbséget éreztem.
Szerintem nem neked kéne ezzel kísérleteznek, hanem pszichiáterhez elmenni. Valószínűleg neked valamilyen SSRI kell, bár nem igazán pártolom az ilyen gyógyszereket, inkább a pszichoterápiát, különböző meditációs, relaxációs gyakorlatokat, mint a mindfulness.
mellékhatás alatt azt kell érteni, hogy:
- remegés
- még nagyobb szorongás
- tompult színlátás
- halálfélelem
- györcsbeállt állkapocs
sztem ezek ilyen kis apróságok valóban
Amit írtál, az simán lehet, nem csak mellékhatás, hanem inkább elvonási tünet, ami pl. olyankor van, ha össze-vissza szeded. Nem szedtem Xanaxot, de nekem Valeriánától volt elvonási tünetem, pont azért, mert nem szedtem rendszeresen.
Amúgy tutira letompít. Lehet, hogy te nem érzed magadon, én a volt barátomon mindig észrevettem, ha bedobott egy Valeriánát: le volt lassulva, olyan élettelen, sivár lett a hangja. Nem volt túl vonzó olyankor. Az elvonási tünetek meg aztán tényleg durvák, kb. semennyire nem fogsz tudni a lányra koncentrálni, ha rád törnek. Szóval én nagyon ellene vagyok, olyan mint a drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!