Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, várjam a csodát, vagy jöhet a xanax? (többi lent)
nem azt akarom mondani h csúny vagy, de lehet h ezért nincsen barátod, ha kicsivel majd többet adsz magadra, akk találsz párt
mindhárom választ én irtam
17 évesen előtted van még az élet...
Na de nincs kedvem, veled lelkizni. Nem ez a dolgom nekem itt ezen az oldalon, azt majd megteszik mások. ~_~
a xanaxtól se lesz barátod.
amúgy ne viccelj, nem is kevés 25 körüli srácnak bejönnek a korodbeli lányok ... sztem abszolút nem lehetetlen, szal kéne ismerni az okokat h miért van ez nálad.
Én 16 vagyok, pasim se volt soha, így nem csókolóztam, nem szexeltem, semmi. Mégis nagyon boldog vagyok, mert nem parázok rá a dologra, és jól érzem magam a barátaimmal, élem az életem. :)
Tényleg, hidd el, minél jobban rágörcsölsz, annál inkább nem fog összejönni!
Mi volna, ha csak egy xanaxot vennél be?
Az lenyugtat.
Vagya mit inkább javaslok, hogy egyszer ekizzél egyett, és bxszódás helyett éld át azt, milyen amikor tényleg boldog vayy, hátha mdgismerve a boldogságot, inkább boldog akarsz lenni.
Majd 10 év múlva, mikor idősebb leszel mosolyogsz azon, hogy emiatt a szerencsétlen pasi miatt (mert többségünkből férfiakból úgyis az lesz :-) ) meg is ölted volna magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!