Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találtam a párom autójába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtam a párom autójába xanaxot. Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nos kitakarítottam a párom autóját és találtam 2 levél üres xanaxot. Direkt átnéztem mindent hogy van e még neki valahol. De nem találtam sehol.

Aztán most eszembe jutott hogy ma este kérdezte hogy nem e tudok neki olyan “ nyugtató teát csinálni?” ( van sok féle gyógynövény teám amit régen mondtam neki hogy van egy nyugtatós is) Így csináltam neki egy citromfű teát.

Viszont most megijedtem. 2 hete korán aludt sokat, a vezetésén feltűnt hogy fura de mást nem látok rajta. Voltak gondok ami miatt stresszes és gondolom ezért szedi de miért nem mondja el nekem? Most mit csináljak hogy megtaláltam? Kérdezzek rá hogy van e valami baj vagy csak hagyjam? Félek hogy rászokik ha van még neki és biztos hogy nem orvostól kapta!

2020. jún. 10. 00:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem Zolsana-m van, alváshoz kell, mert nem nagyon tudok aludni a depresszió miatt. Ne akarj ebbe többet látni, valószínű hasonló lehet a baj nála is. Csak titkolja. Mindig ezt tesszük.
2020. jún. 10. 00:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Valószínűleg. Egy ideje rosszul aludt a gondok miatt..
2020. jún. 10. 00:26
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

"és biztos hogy nem orvostól kapta"

Ezt honnan szeded? Simán lehet orvostól, elég lazán felírnak bármit, főleg a fáradtabb, idősebb orvosok.

2020. jún. 10. 00:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó lenne ha orvoshoz menne. Ha muszáj is bármi miatt könyörögni kell neki.

Sajnos elég sok feketepiacos ismerőse van szóval biztos vagyok hogy onnan van ez is. Ez miatt aggódók leginkább.

2020. jún. 10. 00:31
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

"Találtam a párom autójába xanaxot. Mit tegyek?" - Kérdező, semmit ne tegyél... tételezzük fel, hogy egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mikor van szüksége gyógyszerre és mikor nincs.

Mellesleg Xanaxot tényleg a legegyszerűbb feliratni a háziorvossal, ma a leggyakrabban felírt nyugtató szorongásos panaszok esetén. AKi a feketepiacról szerzi, az egyszerűen túlkomplikálja. Magyarországon olyan 200 ezer szem körül van a havi legális forgalma orvosi vényre.

2020. jún. 10. 02:20
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Anyam most probal leszokni rola, miutan megmondtam hogy feljelentem a gyogyszereszet akitol veny nelkul feketen kapja evek ota, semmi baja nincs ami indokolna a szedeset. Ellenben gyonyoruen tonkrevagta a gyomrat, a majat. Szoval a kivalto probleman tul azon is aggodnek hogy ilyet szed, ezzel vezet??? Es ha raszokik h fog lejonni rola?

Nagyon surgosen ultesd le es oszinten beszeld meg vele az aggodalmaidat.

Egyebkent fura h nem vetted eszre rajta eddig, ugy neznek ki mint aki csunyan reszeg plusz ugy alszik tole hogy felkelteni sem tudod.

Kivanom h idoben elkapd ezt, nagyon durva fuggoseget okoz.

2020. jún. 10. 03:05
 7/16 A kérdező kommentje:

Két hete szedheti csak.

Nyilván nem nem be xanaxozva vezet hanem másnap meg érezhető a hatása úgymond “ tulnyugodt”-nak vettem észre és semmi durva alvást nem tapasztaltam csak hogy korábban aludt viszont ennek ellenére ugyanúgy fáradt hiába alszik eleget. Beszélni fogok vele, ha úgy érzi kell valami próbáljuk meg a természetes gyógymódokkal. Nekem is volt anyám függő borzalmas ideg állapotba volt.

2020. jún. 10. 03:19
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Én is szedek többféle gyógyszert, bár én ''csak'' Frontint meg Stimulatont, de semmi extra nincs benne szerintem. Örülj Neki, hogy nem drogot vagy valami töltött pisztolyt találtál nála. Na, az kicsit keményebb lett volna... :D
2020. jún. 10. 06:39
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
A férfiak igen jelentős hányada akkor is szégyell pszichiáterhez, pszichológushoz fordulni, ha érzi, hogy nagy a baj. Az ilyesmi ugyanis számukra a gyengeség jele. Ekkor jönnek elő a feketepiacon beszerzett gyógyszerek meg a nyugtató teák. Próbáld rábeszélni, hogy menjen el szakemberhez, s nyugtasd meg, hogy te így is ugyanúgy szereted és elfogadod, mint korábban. Ha ez megnyugtatja és erőt ad neki, kísérd el.
2020. jún. 10. 06:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le mellé a kanapéra, hogy "figyelj, ezt találtam a kocsiban takarítás közben és aggódom. Miért kell ez neked? Valami baj van?" Megbeszélni a dolgokat, meghallgatni őt, ott lenni és megoldást keresni, szakemberhez eljuttatni, ha szükséges.
2020. jún. 10. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!