Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cici pusziról? Most találtam ki ezt az elnevezést, elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi.
Nem túl gyakran de azért elő-elő fordul, hogy úgy érzem nem véletlenül a nők a mellükkel hozzámérnek. Pesze van, hogy elkerülhetetlen a dolog, de van, hogy izé..... Nemrégiben három kolléganővel beültünk egy helyre és a pincérnő mindíg hozzámért a cickóival, a szemem sarkából ahogy láttam ugyanezt nem tette meg az asztaltársaság többi tagjával. Nemrég fodrásznál voltam, évek óta járok ide ugyanehez a fodrásznőhöz de eddig nem vettem észre, hogy a melle végig a vállamhoz ér....
Kérdésem, van-e olyan köztetek aki szokott ilyen cici puszit adni ismeretlen férfiaknak,
Mi a véleményetek rőla,
Vagy simán hülye vagyok aki kitalál meg bemesél magának dolgokat amikkel normális ember nem is foglalkozik.
Elég gusztustalan név, de mindegy.
Elárulok valamit: nem szoktam a mellemen gondolkozni. Te férfiként nyilván felizgulsz egy melltől, nekem mindig itt van, nem használom arra, hogy jeleket küldjek, vagy dörgölőzzek vele. Egyszerűen ott van a mellkasomon, és nem tehetek róla, ha hozzáér másokhoz.
Igen, észreveszem, ha felakadtam, és én is zavarba jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!