Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat elsősorban inkább egónövelő és státuszszimbólum, mintsem két ember kölcsönös testi-lelki vonzalmán alapuló életközösség?
Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 20:47
2/10 anonim válasza:
nyugi megkérdezed az embereket élőben a kapcsolatukról az mind ezt fogja mondani....
"kölcsönös testi-lelki vonzalmán alapuló életközösség...életem szerelmével vagyok stb stb"
3/10 anonim válasza:
Már az sem. Max gazdasági és utódgondozási társulás.
4/10 acelsziv válasza:
Az egoista, felszínes barmoknak mindenképp.
5/10 anonim válasza:
Mára már ez lett belőle. Sajnos.
6/10 anonim válasza:
Hàt azert valahol nem mindegy hogy megtudsz e jelenni vele baratok a csalas es esetleg munkatarsak elött vagy tarsagban jobb ha meg sem szolal hiaba testi lelki baratod. Szerintem.
8/10 anonim válasza:
Egyeseknek biztosan. Ismertem olyat, aki mindig kifejezte felháborodását, hogy az emberek ha valahova elmennek, nem a párjukra figyelnek, hanem telót nyomkodva töltik fel a képeket ahelyett, hogy a természettel foglalkoznának. Az, hogy egy kapcsolatában ő is a korábban általa kritizáltak szerint kezdett viselkedni, eléggé megdöbbentett. Képek feltöltése, írogatják egymásnak, hogy "jajj nyuszómuszó szeretlek" az adott helyszínen egymás kezét fogva, de az írogatás és feltöltés nagyon fontos...
9/10 anonim válasza:
Nem mindenki hordozza a partnerét társaságba, hogy másoknak mutogassa.
Valószínűleg az igazi vonzalmon alapuló kapcsolatok azért nem repdesnek a szemed előtt, mert senki sem fog eléd állni s mutogatni az ilyen kapcsolatát.
Tehát mi értelme a kérdésnek? Keress magadnak egy ilyen kapcsolatot, ne pedig mások életével foglalkozz.
10/10 anonim válasza:
Kérdező, ha Te így látod, akkor téged is minősít, valószínűleg a te kapcsolataidról is sokat elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!