Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a cici pusziról? Most találtam ki ezt az elnevezést, elsősorban nők véleményére vagyok kíváncsi.
Nem túl gyakran de azért elő-elő fordul, hogy úgy érzem nem véletlenül a nők a mellükkel hozzámérnek. Pesze van, hogy elkerülhetetlen a dolog, de van, hogy izé..... Nemrégiben három kolléganővel beültünk egy helyre és a pincérnő mindíg hozzámért a cickóival, a szemem sarkából ahogy láttam ugyanezt nem tette meg az asztaltársaság többi tagjával. Nemrég fodrásznál voltam, évek óta járok ide ugyanehez a fodrásznőhöz de eddig nem vettem észre, hogy a melle végig a vállamhoz ér....
Kérdésem, van-e olyan köztetek aki szokott ilyen cici puszit adni ismeretlen férfiaknak,
Mi a véleményetek rőla,
Vagy simán hülye vagyok aki kitalál meg bemesél magának dolgokat amikkel normális ember nem is foglalkozik.
Figyelj, nekem már dörgölték nem egyszer a farkukat idegen férfiak a metrón. És qrvára zavarba jöttem. Eszembe nem jutna "kuki puszinak" elnevezni.
Ismerd be, hogy felizgat, ennyi. Nem kell megjátszanod magad, éljen az őszinteség.
Biztos vagyok benne, hogy direkt csinálják ezt, csak itt bedumálják neked hogy az mindig ott van, nem tehetnek róla.
Ja, a kezem is mindig itt van, mégsem erek hozzá senkihez akihez nem akarok.
Flörtölnek, ennyi, mindenesetre alpári módon, és ez téged vonz. Biztos meg akarják dugatni magukat.
Vannak akiknek a csöcsein kívül semmijük nincs, így bedobják azt ami van.
Jaaj, le kell pontozni aki leleplezi a nők kis játékait.
Hozzám is dörgölőznek, sajnos többnyire a dagadt nagycsöcsüek.
Nem is értem, nem látják hogy sportos pasiként nem vonzódom hozzájuk?
Pedig jó volt a kérdés!
Valószínű vannak akik direkt cicáznak ezzel, és van aki oda sem figyel rá.
A gond a válaszolók stílusával van, ill. azzal, hogy nem fogadják el a másikét.
69% Jaj a sértett óvodás itt is előjött. :D
Annyira átlátszó ez a "sportos vagyok, de bálnák molesztálnak" hiszti. :D Dehogy vagy te sportos...
Nők kis játékai...és még a nők kombinálnak, jaj biztosan mindenkinek kellesz, azért löknek meg véletlenül a metrón.
Kérdező, kaptál egy rakat normális választ, többet, mint amit egy normális kérdésre írnak itt. Mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!