Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam a párom autójába xanaxot. Mit tegyek? Bővebben lent.
Nos kitakarítottam a párom autóját és találtam 2 levél üres xanaxot. Direkt átnéztem mindent hogy van e még neki valahol. De nem találtam sehol.
Aztán most eszembe jutott hogy ma este kérdezte hogy nem e tudok neki olyan “ nyugtató teát csinálni?” ( van sok féle gyógynövény teám amit régen mondtam neki hogy van egy nyugtatós is) Így csináltam neki egy citromfű teát.
Viszont most megijedtem. 2 hete korán aludt sokat, a vezetésén feltűnt hogy fura de mást nem látok rajta. Voltak gondok ami miatt stresszes és gondolom ezért szedi de miért nem mondja el nekem? Most mit csináljak hogy megtaláltam? Kérdezzek rá hogy van e valami baj vagy csak hagyjam? Félek hogy rászokik ha van még neki és biztos hogy nem orvostól kapta!
Szerintem nyugodtan hozd elő a témát, természetesen, kedvesen és normálisan... Elárulom neked, hogy én rengeteg éve szedek napi három szem xanax 0,5 mg-t. És bár természetesen a párom is tudja, de egészen egyszerűen "normál"lelki állapotomhoz szükség van rá, mert szorongó típus vagyok. Nevezhetjük függőségnek is, de én semmilyen negatív hatást nem tapasztaltam, még akkor sem hogyha folyamatosan szedem.
Engem abszolút nem szedál le.
Felhívtam a háziorvosom h mostanában sok a gondom, problémám, és gyakran nyugtalan vagyok...
-"oké felraktam a felhőbe xanaxot, vegyen be napi 3at vagy többet ha szükséges"
Ja 0.5mg-os 100dbos 3 rakott a felhőbe.. na ennyi beszerezni manapság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!