Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy ittas, vagy xanax hatasa alatt vagyok. El tudom titkolni ezt egy ferfi elol aki kozel kerult hozzam?
Eszre fogja venni hogy be vagyok xanaxozva?
Az alkoholt szerintem jobban eszre venne mert annak szaga is van, de a xanaxot nem biztos.
Csak igy tudom tulelni a mindennapokat..de felek ha rajon erre, veget vet mindennek koztunk.
Inni csak akkor iszok ha nincs nyugtatom.
Be akarom fejezni, es be is fogom ha velem marad.
Ra fog jonni ha sokat vagyunk egyutt?
Miért teszed ezt magaddal?
Nyilván attól függ, hogy milyen hatást vált ki belőled a nyugtató. De van rá esély, hogy észre vegye, hogy valami nem okés. Szóval én a helyedben lehet kerülném a közel kerülést valakihez ameddig ennyire mélyen vagy mert azzal csak tovább fogsz sérülni. (Hidd el, tapasztalat.)
Szeretlek te lány, már bevettem ma a drog adagom, hogy elvislejem az estét.
Mi olyan jó páros lennénk együtt engem egyáltalán nem érdekelne, hogy be vagy xanaxozva, ölelgetnélek%!
Keress fel pszichológust, veszélyes az egész xanax, rá vagy/fogsz szokni, és még pialsz is? Szörnyű.
Elhiszem, hogy nehéz, de nem csak neked az, a tabletta és az alkohol csak rosszabb helyzetbe sodor, kérj segítséget!
En 2*0,25 mgot szedek minden nap, akinek nem mondom az sehonnan sem jonne ra. Annyira keves egyebkent meg az 1 mg is.
De alkoholt ne igyal ra.
Miért kell szedned a nyugtatót? Mi az ami elől menekülsz? Mi az ami olyan az életedben, hogy nem tudod elviselni?
8
Szerencse,hogy nem vagy pszichiáter, látom mennyit értesz hozzá, de legalább megtartanád magadnak, hogy buta vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!