Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagy ittas, vagy xanax hatasa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagy ittas, vagy xanax hatasa alatt vagyok. El tudom titkolni ezt egy ferfi elol aki kozel kerult hozzam?

Figyelt kérdés

Eszre fogja venni hogy be vagyok xanaxozva?

Az alkoholt szerintem jobban eszre venne mert annak szaga is van, de a xanaxot nem biztos.

Csak igy tudom tulelni a mindennapokat..de felek ha rajon erre, veget vet mindennek koztunk.

Inni csak akkor iszok ha nincs nyugtatom.

Be akarom fejezni, es be is fogom ha velem marad.

Ra fog jonni ha sokat vagyunk egyutt?

2022. okt. 28. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Csak orvoshoz kene jarni es nem random beszedegetni kerdezo
2022. okt. 28. 23:22
 12/17 Savlekotő ***** válasza:
53%
Addiktológusként mondom hogy irány a szak ember, napi szinten eszed már hogy létezni tudj, iszol is. Ez már komoly függőség. Nem kell sok hogy meghalj ha kicsit többet veszel be a bogyóból. És mindig több kell majd, ez a hozzá szokás miatt van. El fog hagyni de nem a xanax miatt hanem mert nem leszel magadnál lassan, bele szarsz az életbe sorolhatnám és csak a bogyót akarod azt hogy bevehesd mert különben nem tudsz létezni ördögi kör.. keress fel szakembert a saját és a környezeted érdekében.
2022. okt. 28. 23:54
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Dehogy vagy te addiktologus :D

Nem fog meghalni a xanaxtol,foleg nem ekkora mennyisegtol, meg ahhoz is kur.va sokat kellene bevennie,hogy agyi hypoxia lepjen fel. Jo ez az oldal, mindenki annak kamuzza be magat,akinek akarja

2022. okt. 29. 00:05
 14/17 Savlekotő ***** válasza:
42%
Lehet h nem azonnal hal meg de lárvált öngyilkosság amit csinál,mert előbb utóbb túl adagolja, rá piál, beszed még mellé másokat amik kölcsön hatásba lépnek, közben a bogyó nem fogja megoldani a problémáit. amit vár tőle nem fogja megkapni,és az h befejezi ha vele marad na az a kamu, nem tudja mert függő, a fejében kell rendet tenni meg a lelkében de azt bogyóval nem igazán lehet, csak ma minden szarra bogyót adnak látni is hogy már 16 évesek eszik a hangulat javítót de közben a problémát nem oldja meg.
2022. okt. 29. 00:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Napi 1 mg az semmi. A pszichiáter napi 2-t ír fel. Kezdésnek. Én csak alváshoz veszek be napi 1 mg-t, napközben nem szedem, hogy ne szokjak rá.
2022. okt. 29. 04:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki addiktologus magyarerettsegi nelkul? :)

38F incel

2022. okt. 29. 06:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha egymásra vagytok hangolódva érzelmileg is, észre fogja venni. Egy exem is szedte meg mást is. Észleltem h valami fura, kiderült h mi... Ha bízol benne mond el neki! Engem jobban bántott h nem volt őszinte, minthogy szedi...
2022. okt. 29. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!