Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi időt bírtok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt bírtok ki a párotok nélkül?

Figyelt kérdés
Tegyük fel elutazik, mondjuk 2 hétre. Hogy viselitek? Én párom kb havonta, másfél havonta elutazik 10-14 napra, nem viselem túl jól. Sajna nem opció h vele menjek munkám miatt
2024. máj. 19. 10:14
 1/6 anonim válasza:
80%
Nyilván mindig belehalsz ugye?
2024. máj. 19. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Első napok öröm hogy felszabadultam addig alszok mig akarok nyugidtan f.nghatok kozmetikázhatom az arcom, leszedhetem a fenekemről is a szőrt mert nem lwt nem nyit be magánélhetk nyugodtan, meg ezek.

Később kezd kialakulni vmi űr csend és szinte unalom. Olyankor szétnézek hogy mit csinál a szomszéd de jó lenne átmenni nekem is grillezni zene sör van nevetés, én meg bent poshadok, na ez és hasonlók ugy odaszokott vágni rendesen.

Kezdek a kollegákba "kapaszkodni", elmenni velük munka utan is valahova átjárni áthivogatni őket(holott egyjk se barát majdnem utálom is mert sz.rkavarások fúrások mennek a cégnél de kínomban már velük kezdek közelebbi kapcsolatot amit nem kéne de kezdek beleőrülni a semmibe ez miatt "kényszer" inkább nyitni a kollegák felé is.)

Közben keresek másik munkát lakhelyet vagy bármit is, mert ezt átmenetre szántam amugyis(külföldön takarítottam szállason voltam és nem ez volt az álmom, csak tőke kellett és elindulni, a barátom meg lelépett talán egy hétre is bűnözni másik országba hogy majd jön nemsoká. Szeretlek.)

A haverjai tesóival néha kontaktoltam, de a párom nélkül nem volt olyan soha, hanem vmi lapos csak az egész.

De előző barátaimhoz visszamászkáltam inkább(másik kinti város előző munkahelyem környéke, de az elozo munkahelyemre is betértem többször(napi nyitvatartású szórakozóhely), mentünk tavakhoz, meg intéztem a munkaugyis papirokat könyveléseket, minden sz.rt. de az is Nélküle olyan lapos volt.

Aztán hívott a párom anyja tudok e vmit a fiáról. Hát nem..szóval a "mindjárt jövök"-ből lett pár év is mert elkapták és helyből ki se engedték..

2024. máj. 19. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk sziámi ikrek.
2024. máj. 19. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Néha kibírnám, de olyannal nem szívesen lennék kapcsolatban, akinek ez fix havi program.
2024. máj. 19. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Örülnék ha elutazna ennyi időre,kb ilyen rendszerességgel. De ő meg sehova nem megy.

Kérdés hogy a te párod hova utazik és őt is így megviseli - e a távolléted..

2024. máj. 19. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Kibírnám, mert muszáj lenne , de nem szívesen töltök nélküle, akár egy napot se . Ha ilyen gondom lenne, akkor próbálnám megoldani minden áron . De ha nem kötelező jelleggel megy el nélküled, akkor az jó indok a szakításra, mert nem tudnék megbízni benne és azt se hinném el, hogy szeret
2024. máj. 19. 12:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!