Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek bele hamar olyanba akit még nem nagyon ismerek?
Figyelt kérdés
Tehát akivel még alig beszéltem,de én is tetszettem neki úgy éreztem.És még így is csak rá gondolok,hogy azóta meg közömbösen viselkedik mintha észre se venne.
Nem volt még normális kapcsolatom,de már lehetett volna többször.
27/F.
2024. máj. 18. 22:05
1/8 anonim válasza:
Ez nem szerelem hanem fellángolás, elmúlik. Ismerkedj tovább.
2/8 anonim válasza:
Mert még úgy igazán sosem csalódtál, meg túl tiszta vagy, naív és "bolond". Majd ha lesz részed a nők ármánykodásában, ha megtudod, hogy a nők milyen kiszámíthatatlanok, majd ha párkapcsolatban vagy, és furcsa sperma ízt érzel csók közben a barátnőd szájából miközben smárolsz vele és kiderül, hogy pár órával ezelőtt a szeretője élvezett a szájába és a másik férfi spermája ment át így a te szádba....és még sorolhatnám....hidd el, majd akkor már nem leszel ilyen, nem fogsz beleszeretni két perc alatt senkibe. F
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy az ismerkedés se megy annyira.
2024. máj. 18. 22:19
4/8 anonim válasza:
Ezek az érzelmek lehetnek elég csalókák. Sokszor benézi az ember, legalábbis addig míg ilyen tapasztalatlan. Azt érzed mert azt szeretnéd, de lehet, hogy csak kedvesek voltak veled.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen
2024. máj. 19. 08:20
7/8 Noren1989 válasza:
Milyem diagnosztizàlt mentàlis betegséged van?
8/8 A kérdező kommentje:
Miért? Egyébként van,szorongás.
2024. máj. 19. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!